Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Ontspannen groepen begeleiden en toespreken

Doelgroep
Vrijwilligers die met groepen werken of groepen toespreken. 

Inhoud 
Wanneer je een groepsactiviteit begeleidt of een groep toespreekt, is het belangrijk om je aandacht te kunnen verdelen over de hele groep. In deze workshop ga je ervaren hoe je bij jezelf kunt blijven én de verbinding met anderen aan kunt gaan vanuit ontspanning. De focus ligt volledig op de relatie en aanwezigheid: Relational Presence.

We gaan aan de slag volgens de methodiek van Speaking Circles. Deze methodiek draait om aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor elkaar. We beginnen met één-op-één oefeningen om onze aanwezigheid in het hier-en-nu en onze beschikbaarheid voor de ander te ervaren. Vervolgens gaan we een stap verder en maken we om beurten volledig de verbinding met de gehele groep om zo iedereen werkelijk te kunnen zien.

Aan het eind van de workshop heb je ervaren dat je ontspannen voor een groep kunt staan en spreken, zelfs als je onvoorbereid bent. Je bent in staat om Relational Presence in jezelf op te roepen en bij anderen te prikkelen waardoor er op een ontspannen manier een gesprek ontstaat met ruimte voor jezelf en de ander.

Trainer
Caroline Peet werkt als coach en trainer bij haar bedrijf Reflexie. Zij heeft opleidingen gevolgd in NLP, TA en Speaking Circles en heeft een 1e graads bevoegdheid Nederlands. Ook werkt zij op het ROC als docent Nederlands. 

Aanmelden wachtlijst
20
Maart 2019
Tijdstip
19.30 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
8
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Ontspannen groepen begeleiden en toespreken" op 20-03-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden