Workshop Webinar

WEBINAR: Maak je campagne effectiever met neuromarketing

Stel je eens voor: je wilt een nieuwe campagne ontwikkelen. Je hebt ervaring met eerdere campagnes, je bent creatief en je hebt een sterk onderbuikgevoel over wat de campagne moet worden. Wat zou het dan fijn zijn als je nog een extra variabele toevoegt waarmee je jouw gebaande patronen kan doorbreken en nieuwe inzichten krijgt. Dat kan met kennis uit neurowetenschappelijke onderzoeken. Letty vertelt over het waarom en hoe van toepassen van neuro in je campagnes en geeft je tips en toegang tot een tool waardoor je zelf al meteen na het webinar met neuromarketing aan de slag kan.

Na deze sessie heb je kennis over de kracht van het onbewuste, heb je idee├źn opgedaan uit echte cases en kan je direct aan de slag aan de hand van praktische tips die gegeven zijn in de sessie.

Trainer
Met haar passie voor Persuasive- en Neuromarketing weet Letty de Nijs al meer dan 12 jaar succesvolle performancebased- en e-mailmarketingcampagnes op te zetten. Bij OMG (specialist in e-maildriven marketing) werkt ze als Managing Director en stuurt een team van designers, webdevelopers, optimalisatiespecialisten, neuromarketeers en project managers aan.

Aanmelden

19
April 2018
Tijdstip
10.00 tot 11.00 uur
Soort workshop
Webinar
Wijk
Stadsbreed
Adres
thuis, 3500AA Utrecht
Maximum aantal deelnemers
10
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "WEBINAR: Maak je campagne effectiever met neuromarketing" op 19-04-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden