Workshop Training/workshop
Nog 2 plekken beschikbaar

Stap 1 voor startende initiatieven: formuleer je maatschappelijke meerwaarde

Doelgroep
Vrijwilligers(organisaties) die een bezig zijn met een nieuw initiatief of activiteit

Inhoud 
In deze interactieve workshop nemen we de initiatieven/activiteiten van alle deelnemers kritisch onder de loep. Met elkaar maken we scherp waarom een initiatief of activiteit echt belangrijk is. Maak hierbij gebruik van de denkkracht van andere deelnemers! Samen onderzoeken we de vraag achter de vraag, of je de juiste doelgroepen bereikt en wat jouw maatschappelijke meerwaarde is. Een sessie met praktische handvatten om het belang van jouw initiatief of activiteit aan te tonen!

Trainers
Deze training wordt verzorgd door de Value Factory. Zij ondersteunen en stimuleren organisaties en initiatieven bij het inzicht krijgen in hun maatschappelijke bijdrage en meerwaarde, hoe die zichtbaar kan worden gemaakt en men deze kan realiseren en benutten. 
* Peter Scholten is bedrijfskundige (MBA) en werkzaam bij Scholten en Partners BV, met als aandachtsgebied Prestatiemeting en Social Return. 
* Eric Denneman heeft veel ervaring in marketing-, pr-, sponsoring- en managementfuncties, als bladconcept-ontwikkelaar, marketeer, (hoofd-), (eind-)redacteur, acquisiteur, bladmanager en uitgever. 

Aanmelden
18
September 2017
Tijdstip
19.00 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Stadsbreed
Adres
VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Stap 1 voor startende initiatieven: formuleer je maatschappelijke meerwaarde" op 18-09-2017.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden