Workshop Webinar

Webinar NLFL | Big data en goede doelen: de kracht van data-gedreven werken

Aan goede doelen worden hele scherpe eisen gesteld als het gaat om efficiency, transparantie en het aantonen van resultaten. De slimme inzet van ‘big data’ kan hier een bijdrage aan leveren. Maatschappelijke organisaties willen wel bewegen, maar zien niet altijd de kansen en missen vaak de capaciteit en de kennis om de potentie van data-gedreven werken  volop te benutten.

Met het Digital100-netwerk van PeaceTech Lab NL worden ‘digital experts’ en maatschappelijke organisaties bijeen gebracht. Hoe we dat doen en hoe de leden van Nederland Filantropieland van data en van het netwerk gebruik kunnen maken om hun communicatie, fondsenwerving, programmering en verantwoording te verbeteren vertellen we graag in dit webinar. Doel is om je meer inzicht te geven in de kansen van data-gedreven werken en hoe je die kansen kunt pakken.

Trainers
Rogier Kamer is data strategy consultant en lid van het D100-netwerk, Robert Zaal is directeur van PeaceTech Lab NL.

***
Aanmelden
Deze webinar is van Nederland Filantropieland. Meld je via de volgende link aan en je krijgt een link om daadwerkelijk aan de webinar deel te nemen. Om aan te melden: https://nlfl.nl/webinars/big-data-en-goede-doelen-de-kracht-van-data-ged... De webinar kun je vervolgens op het aangegeven tijdstip vanaf elke gewenste plek vanaf je eigen laptop of pc volgen.

18
April 2019
Tijdstip
10.00 tot 11.00 uur
Soort workshop
Webinar
Wijk
Binnenstad
Adres
Achter je eigen laptop / pc, Thuis of op Werk
Maximum aantal deelnemers
20
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Webinar NLFL | Big data en goede doelen: de kracht van data-gedreven werken " op 18-04-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden