Workshop Intervisie
Nog 11 plekken beschikbaar

Intervisie: samen reflecteren en leren

Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden

Inhoud
Als vrijwilligerscoördinator of bestuurder heb je veel verantwoordelijkheden en dikwijls een eenzame positie. In intervisie kun je met collega’s in vertrouwen spreken over de problemen en knelpunten die je in jouw organisatie ervaart. Door vanuit een ander perspectief te kijken, ontdek je nieuwe inzichten en mogelijke alternatieve oplossingen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een introductie gehouden en worden de intervisiegroepen samengesteld. Een intervisiegroep bestaat uit min. 4 en max. 7 deelnemers. We proberen groepen te vormen die bezig zijn met dezelfde thema's of in dezelfde groeifasen zitten. 

Intervisie is een methode om met collega’s te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Tijdens de bijeenkomst bespreken jullie vraagstukken in de vorm van een casus. Hierna heb je meer inzicht in je eigen handelen en nieuwe alternieven om te reageren op vragen en problemen ontwikkeld. Jullie werken samen aan elkaars problemen. 

Trainer
Marieke Linnebank is senior adviseur, trainer en coach op het gebied van effectieve communicatie en leiderschap. Zij is expert op het gebied van leren en ontwikkelen en met haar enthousiasme laat zij talenten van teams en medewerkers tot bloei komen. Verder heeft zij een passie voor sculptuur, avontuurlijk reizen en andere culturen.

Aanmelden
15
Februari 2018
Tijdstip
19.00 tot 22.00 uur
Soort workshop
Intervisie
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Intervisie: samen reflecteren en leren" op 15-02-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden