Workshop Lezing
Nog 14 plekken beschikbaar

Risico’s en het organiseren van evenementen. Best Practices van de Amsterdam City Swim.

Doelgroep
Vrijwilligers

Inhoud
Tijdens deze inspiratieavond neemt Mikkel Hofstee jullie mee in de ontwikkelingen van de Amsterdam City Swim. De Amsterdam City Swim groeide uit van een kleine organisatie tot een evenement waarbij meer dan 1,5 miljoen euro wordt opgehaald en ruim 2500 deelnemers aan meedoen.

Hoe zorg je ervoor dat je evenement uitgroeit tot zoiets groots? Hoe organiseer je zo’n enorm evenement? En hoe ga je daarbij om met de gemeente, bestuur en (tegengestelde) belangen?

Tijdens zijn verhaal zal Mikkel aandacht besteden aan het omgaan met risico’s en waarom we zo risicomijdend zijn. Wat doe je bijvoorbeeld als de gemeente aangeeft dat de waterkwaliteit onvoldoende is, maar je wilt de Amsterdam City Swim toch door laten gaan? Mikkel maakt hierbij gebruik van de inzichten die hij heeft gebundeld in zijn boek 'Oermens 2.0: een pleidooi voor menselijkheid in een snel veranderende maatschappij'.

Spreker
Mikkel Hofstee (1969) is medeoprichter en bestuurslid van de Amsterdam City Swim, dat geld inzamelt om de ziekte ALS te bestrijden. Hij studeerde bestuurskunde in Leiden en werkte in het buitenlandprogramma van ABN AMRO. In 2002 startte hij Lifeguard, een adviesbureau dat vitaliteitsprogramma’s aanbiedt aan bedrijven. Met deze organisatie heeft hij talloze managers, leidinggevenden, teams en medewerkers succesvol begeleid.

Aanmelden
14
Januari 2019
Tijdstip
20.00 tot 21.30 uur
Soort workshop
Lezing
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Risico’s en het organiseren van evenementen. Best Practices van de Amsterdam City Swim. " op 14-01-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden