Workshop Training/workshop
Nog 7 plekken beschikbaar

Ontdek je sterke punten en doe iets goeds voor een ander

Doelgroep
Mensen die vrijwilligerswerk overwegen/een initiatief willen gaan opzetten.

Ik ben Geweldig is een programma voor jongeren (t/m 24 jaar). Ook niet jongeren kunnen meedoen met deze workshop, maar krijgen geen financiële ondersteuning voor hun initiatief*. 

Inhoud
Je wil graag iets betekenen voor mensen in je eigen omgeving en je ziet het wel zitten om iets te ondernemen, maar weet niet waar je moet beginnen. Voor wie wil je iets doen? Wat zou je voor hen willen betekenen? Hoe ga je het aanpakken? Wat wil je bereiken?

In deze inspiratieworkshop word je aan het denken gezet hoe je impact kunt hebben op je directe omgeving. Er komen inspirerende voorbeelden voorbij en we gaan aan de slag met het Sterke Punten Spel, om ieders talenten en kwaliteiten te ontdekken. Daarna brainstormen we over mogelijke plannen en presenteren de gevormde ideeën. Na afloop heb je een beeld van je eigen sterkte punten en hoe je deze kunt inzetten om iets goeds te doen voor een ander. 

Trainer
Ik ben Geweldig is een project voor jongeren t/m 24 jaar in heel Nederland en is onderdeel van de Nationale Jeugd Raad. NJR verbindt jongeren met hun Sterke Punten, met elkaar en met organisaties, zodat jongeren het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij Ik ben Geweldig kunnen jongeren (financiële) ondersteuning krijgen om een activiteit op te zetten en daarmee iets goeds te doen voor een ander.

*Er zijn uiteraard genoeg andere financiële mogelijkheden voor het opstarten van een initiatief. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs

Aanmelden
12
September 2017
Tijdstip
19.30 tot 21.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Stadsbreed
Adres
VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
10
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Ontdek je sterke punten en doe iets goeds voor een ander" op 12-09-2017.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden