Workshop Training/workshop
Nog 12 plekken beschikbaar

Begroting opstellen voor een fondsaanvraag

Doelgroep
Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden die een begroting (gaan) opstellen voor een fondsaanvraag. Er is geen voorkennis vereist.

Inhoud
Ben je bezig met het aanschrijven van fondsen, maar vind je het lastig om een goede begroting op te stellen? Je bent niet de enige! Veel vrijwilligers vinden het moeilijk om van tevoren te bepalen hoeveel geld ze ergens voor moeten reserveren. Hoeveel gaat het kosten? Hoeveel tijd ben je eraan kwijt? En wat is een redelijk bedrag voor een bepaalde activiteit? 

Als je te weinig geld aanvraagt, of een belangrijke post vergeet, kan je tijdens het project in de problemen komen. Maar als je teveel geld aanvraagt, heb je kans dat je project wordt afgewezen. Dus hoe doe je dat: een goede begroting opstellen?

Tijdens deze workshop zullen de business controllers van de Hogeschool Utrecht je meenemen in het proces van het opstellen van een goede begroting. Zij beoordelen de vele fondsaanvragen en projectplannen van de Hogeschool Utrecht en hebben dus ruime ervaring met het opstellen van begrotingen. 

De workshop wordt gegeven aan de hand van een voorbeeld van een van de deelnemers. Wil jij dat zijn? Geef het dan aan bij aanmelding. We gaan ook aan de slag met alle andere begrotingen zodat je de deur uitloopt met een goede begroting.

Trainers
De workshop wordt gegeven door de business controllers van de Hogeschool Utrecht. Zij ondersteunen het College van Bestuur en de directies in het behalen van hun doelstellingen, zoals het aanvragen van subsidies. 

Locatie
De workshop vindt plaats bij de Hogeschool Utrecht (adres: Padualaan 99, Utrecht)

Aanmelden
09
Oktober 2019
Tijdstip
14.00 - 17.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Oost
Adres
Padualaan 99, 3584 CH Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Begroting opstellen voor een fondsaanvraag" op 09-10-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden