Workshop Training/workshop
Nog 10 plekken beschikbaar

Betekenisvol vergaderen

Doelgroep
Bestuurders, vrijwilligers en coördinatoren die regelmatig vergaderen.

Inhoud
Heb je ook wel eens zo’n vergaderervaring: je zit met je groep aan tafel, er zijn allerlei ideeën, maar er komt eigenlijk niet veel terecht van de uitvoering. Hoe kom je uit die impasse?

In deze workshop gaan we onder meer in op de structuur van een vergadering, het verbinden van mensen, betrokkenheid, eigenaarschap en planning. Dat doen we aan de hand van de ervaringen van Dineke Oudijk, die gedurende haar ‘vergaderloopbaan' de meest uiteenlopende vergadersituaties heeft meegemaakt. Ze heeft aan ongeveer 6.000 vergaderingen deelgenomen, waarvan ze er ongeveer 600 heeft voorgezeten.

Door deze jarenlange ervaring en met de nodige zelfkennis heeft zij een persoonlijke manier van vergader-voorzitten ontwikkeld. Hiermee verbindt zij de deelnemers als teamleden en lukt het haar om gezamenlijk acties te formuleren in een overleg. De meeste gemaakte actie-afspraken worden ook daadwerkelijk uitgevoerd door de actiehouder.

Hoe ze dat doet? Ervaar het zelf in deze workshop!

Trainer
Dineke Oudijk werkt en woont in Leidsche Rijn en is daar sinds zes jaar ook actief als vrijwilliger en ‘verbinder’. Verbinden doet zij sinds oktober ook met haar ZZP-initiatief verbindingsarchitect.eu. Dineke's manier van werken is gebaseerd op een combinatie van inhoudelijke kennis en vergaderervaring. Zo maakt zij maatwerk van elke vergadering.

Aanmelden
05
September 2019
Tijdstip
19.00 tot 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Betekenisvol vergaderen" op 05-09-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden