Workshop inspiratielunch
Nog 7 plekken beschikbaar

Inspiratielunch: Vrijwilligersmanagement is een vak!

Doelgroep
Voor vrijwillige en beroepsmatige coördinatoren van vrijwilligers

Inhoud
Meer dan ooit wordt van vrijwilligerscoördinatoren verwacht dat ze tegelijk strategisch en uitvoerend bezig zijn met vrijwilligersbeleid en –management. En dat in een tijd dat er steeds meer soorten vrijwilligers komen en aan die vrijwilligers steeds meer gevraagd wordt. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen tussen aansturen, begeleiden en ondersteunen van vrijwilligers.

Hoe je dat doet, daar gaat het nieuwe Basisboek Vrijwilligersmanagement over dat begin maart verscheen. Auteur Willem-Jan de Gast geeft je een sneak preview. Ga mee op een inspirerende trip langs management van motivatie, evenwicht in de ruilrelatie en jongleren voor gevorderden!

Wij zorgen voor een eenvoudige lunch en na afloop kan je natuurlijk nog even napraten. Inloop vanaf 12.15 uur.

Spreker
Willem-Jan de Gast werkt als senior adviseur en trainer bij Movisie, het landelijk kennisinstituut voor maatschappelijke ontwikkeling. Hij is expert op het terrein van vrijwilligersmanagement. In de loop van de jaren heeft hij tientallen vrijwilligersorganisaties en steunpunten begeleid bij het nog beter werken met vrijwilligers. Samen met zijn collega Ronald Hetem is Willem-Jan de auteur van het nieuwe Basisboek Vrijwilligersmanagement.

Aanmelden
05
April 2018
Tijdstip
12.30 tot 13.30 uur
Soort workshop
inspiratielunch
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
20
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Inspiratielunch: Vrijwilligersmanagement is een vak!" op 05-04-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden