Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Interculturele communicatie

Doelgroep
Vrijwilligers die werken met mensen uit andere culturen

Inhoud
Als vrijwilliger heb je te maken met mensen uit allerlei culturen. We spreken soms niet alleen letterlijk een andere taal, ook onze cultuur kan enorm verschillen. Cultuur is een integraal onderdeel van wie we zijn en hoe we met anderen communiceren.

Begrip van cultuurverschillen en verschillende vormen van communicatie, hebben een positief effect op de relatie met je cursist(en)/maatje(s). Daarom gaan we tijdens deze interactieve workshop op zoek naar onze eigen culturele waarden en die van de ander, aan de hand van casussen uit de eigen praktijk.

Na afloop van de training heb je meer inzicht in je eigen normen- en waardenpatroon en krijg je handvatten om cultuurverschillen te overbruggen en dit toe te passen in je vrijwilligerswerk. 

Trainer
Khadija Azahaf is afgestudeerd als sociaal wetenschapper en cultureel maatschappelijk vormer. Daarnaast is zij docent Omgangskunde en opgeleid als trainer interculturele communicatie. Zij faciliteert sinds 2007 trainingen op het gebied van interculturele communicatie en is o.a. verbonden aan het platform Nieuw Wij. 

Aanmelden wachtlijst
05
Maart 2018
Tijdstip
19.30 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
18
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Interculturele communicatie" op 05-03-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden