Workshop Training/workshop
Nog 14 plekken beschikbaar

Je ziet en voelt meer dan je denkt. In 2 bijeenkomsten.

Contact met je cliënt benaderd vanuit de haptonomie.

Hoe houd je contact als woorden tekortschieten – je irriteren – je verwarren? Hoe nodig je iemand uit om in beweging te komen, terwijl iemand daar angstig over is? Hoe ga je om met weerstand bij je cliënt? Waar gaat je aandacht het meest naar toe in het contact, naar de woorden of naar de beleving van de ontmoeting?

De haptonomische benadering kan je leren je meer bewust te worden van wat jij voelt in het contact met de ander. We zijn vaak meer op ons denken gaan vertrouwen, terwijl juist in het contact met onze cliënten de gevoelsbeleving zo belangrijk is.

Tijdens deze workshop van haptonome Else Boerema gaan we veel praktisch oefenen om zelf te ervaren hoe je nu het beste kunt aansluiten bij de ander, hoe je kunt meebewegen. Je ontdekt wat er bij jou past en krijgt praktische handvaten.

Voor beginners en gevorderden: er is altijd iets nieuws te ontdekken!

Het zijn 2 op elkaar aansluitende bijeenkomsten: donderdag 3 en 17 oktober

Aanmelden
03
Oktober 2019
Tijdstip
18:00 - 21:00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Pieterskerkhof 16, 3512 JR Utrecht
Maximum aantal deelnemers
16
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Je ziet en voelt meer dan je denkt. In 2 bijeenkomsten." op 03-10-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden