Handleiding aanmaken organisatie account.
Handleiding aanmaken vrijwilligersaccount. 

Met het aanmaken van dit account geef je aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Ook schrijf je je automatisch in voor onze nieuwsbrief (verschijnt elke maand), met daarin ook ons gratis trainingsaanbod voor vrijwilligers en organisaties. Hiervoor kun je je uiteraard ook uitschrijven.

Als organisatie heb je een account nodig om vacatures te kunnen plaatsen. Ook biedt een account de mogelijkheid om te zoeken in het vrijwilligersaanbod (vrijwilligers die een account aan hebben gemaakt op onze site).

Handig om te weten
  • contactgegevens bij organisatieprofielen én vacatures zijn alleen toegankelijk na het aanklikken van de roze knop 'Reageer'. Dit betekent dat contactgegevens als telefoonnummers, mailadressen en websiteadressen alleen in de daarvoor bestemde velden vermeld mogen worden, NIET in het algemene beschrijvingsveld.
  • in het pop up schermpje staan naam, mailadres en telefoonnummer van de door jullie opgegeven contactpersoon. Gebruikers kunnen het formulier ook gebruiken om contact met jullie op te nemen: zij kunnen een vraag stellen of hun interesse in een vacature kenbaar maken. Je ontvangt dit bericht dan per mail. 
  • beheerders van de organisatieaccounts ontvangen direct de reacties (behorend bij hun profiel en hun vacatures) en kunnen contact opnemen met de geïnteresseerde(n)
  • alle reacties zijn ook terug te vinden in de organisatieprofielen. Daarin kun je vervolgens ook aangeven of het contact geleid heeft tot een match, heel fijn als je dit bijhoudt
  • binnen het organisatieprofiel blijven alle reacties bewaard, zodat je altijd een handig overzicht hebt van de potentiele vrijwilligers die contact met jullie zochten
Selectieprocedure 

De vrijwilligers die reageren op je vacature(s) worden niet door ons gescreend. Je bent hier als organisatie zelf verantwoordelijk voor. Heb je hier vragen over of wil je even sparren? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.