19 juli 2017
Judith Deynen is onze nieuwe directeur

Nog net voor de zomervakantie écht losbarst delen we graag dit nieuws met jullie: onze eigen Judith Deynen start per 1 augustus als directeur! 

'Het is ons een genoegen om mede te delen dat Judith Deynen de nieuwe directeur van VC Utrecht wordt. Wij vinden dat Judith met haar enthousiasme, netwerk en drive de juiste vrouw op de juiste plek is...

30 juni 2017
Taal doet meer krijgt keurmerk Goed Geregeld

Jan Terlouw was gastspreker tijdens de feestelijke uitreiking van het Goed Geregeld keurmerk aan Taal Doet Meer. Hij vertelde uit eigen ervaring hoe belangrijk taal is in zijn leven. Niet alleen in zijn werk (als politicus en schrijver), maar juist ook als vader van vier kinderen. Hij gebruikte verhalen om hen dingen uit te leggen. Toen ze naar school gingen vertelde hij: 'Jullie krijgen nu het grootste cadeau van je leven: je gaat leren lezen en schrijven!'...

2 juni 2017
VC Utrecht 1 van de 14 ondertekenaars Taalakkoord

14 Utrecht organisaties tekenden 1 juni het Taalakkoord: deze netwerkaanpak bestrijdt laaggeletterdheid en bevordert digitale vaardigheden, met de ambitie dat iedereen kan meedoen in de maatschappij.

(Digi)taalvaardigheid in Utrecht...

2 mei 2017
VC Utrecht zoekt nieuwe directeur

Vanwege het vertrek van Amarins Sijbesma zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken directeur. 

Solliciteren kon t/m 19 mei 2017, momenteel buigt de sollicitatiecommissie zich over alle reacties.  

Uiterlijk eind juni hopen we te kunnen berichten wie ons nieuwe boegbeeld wordt! 

18 april 2017
Nieuwe openingstijden vacaturebank

Onze vacaturebank heeft met ingang van 1 mei nieuwe openingstijden. Je bent van harte welkom van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Een afspraak maken mag (dat kan hier), maar gewoon binnen lopen kan ook! Onze vrijwilligers denken en zoeken graag met je mee. Misschien brengen ze je wel op een verrassend nieuw idee. Bellen kan natuurlijk ook: 030 - 231 2289.

 ...

Pagina's