19 april 2018
Vrijwilligers bedankt! - Oranje editie

Om Utrechtse vrijwilligers te bedanken voor hun inzet liggen er op twee locaties van Bakkerij Neplenbroek oranje tompoucen klaar voor Koningsdag! #waardering Kijk voor alle voorwaarden en om jouw tompoucen te reserveren op de actiepagina. Voor de actie geldt op = op! 

...

30 maart 2018
Gezellige Paasbrunch voor vrijwilligers

Ruim 50 vrijwilligers genoten woensdagmiddag 28 maart van een feestelijke Paasbrunch die we organiseerden als een bedankje voor hun inzet! #waardering Met dank aan Albert Heijn Oudenoord.

De sfeer was geweldig, heel veel blije gezichten en mooie ontmoetingen. Omdat er per organisatie maar 2 vrijwilligers waren, was er een enorm divers gezelschap aanwezig. Mensen gingen met elkaar in gesprek en hoorden van elkaar wat zij deden. Aan het eind van de brunch vertelden deelnemers dat...

23 maart 2018
Nieuwsbrief maart

In onze nieuwsbrief van maart lees je meer over o.a.: Paasbrunch voor vrijwilligers, aanmelding voor de Beursvloer 2018 en ons online magazine waarin 6 vrijwilligers vertellen over de meerwaarde van vrijwilligerswerk. Uiteraard mag ons gratis workshopaanbod voor vrijwilligers niet ontbreken! 

...

23 maart 2018
Magazine: De meerwaarde van vrijwilligerswerk - vrijwilligers vertellen

In Utrecht is 1 op de 3 inwoners vrijwillig actief. Met elkaar maken zij ontzettend veel mooie dingen mogelijk! Al die vrijwilligers hebben hun eigen verhaal. In ons nieuwe magazine vertellen zes mooie vrijwilligers hun inspirerende verhaal. Ze hebben elk hun eigen reden waarom ze vrijwilligerswerk zijn gaan doen. Drie vluchtelingen, iemand die een dierbare verloor en het roer om wilde gooien, iemand die vast liep in haar werk en een ex-tbs’er vertellen over wat voor hen de meerwaarde van...

7 maart 2018
MediaMakers fotograferen vrijwillig Utrecht

Wil jij jouw vrijwilligers in beeld? 
Voor ons project MediaMakers hebben we zes vrijwillige fotografen opgeleid om in beeld te brengen hoe Utrecht zich vrijwillig inzet. Deze groep gemotiveerde fotografen wil graag een volgende stap in hun fotografiecarrière zetten. En dat doen ze door speciaal voor vrijwilligersorganisaties fotoseries maken.

Tegen een lage vergoeding maken zij mooie, professionele foto’s. Wij bieden deze unieke service aan Utrechtse non...

23 februari 2018
Nieuwsbrief februari

In onze nieuwsbrief van deze maand lees je o.a. meer over onze Paasbrunch voor vrijwilligers (#waardering) en over onze MediaMakers, die tegen een laag tarief mooie, professionele foto’s gaan maken voor Utrechtse organisaties en initiatieven.

Lees de nieuwsbrief van...

20 februari 2018
Privacy proof: nieuwe wet per 25 mei 2018

Als je met vrijwilligers (samen)werkt, bewaar je bedoeld - of onbedoeld - verschillende gegevens van hen. Vaak bewaar je ook gegevens van klanten/cliënten/deelnemers. De Privacywet verandert per 25 mei 2018 qua inhoud en naam (wordt Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom raden we jou aan om alvast dit zeven stappenplan van het NOV door te nemen en te...

Pagina's