3 juli 2019
Nieuwsbrief juli

In onze nieuwste nieuwsbrief vertellen we je over onze nieuwe app Vinder: swipe naar leuk vrijwilligerswerk bij jou in de buurt! Ook een korte terugblik op de geslaagde 14e editie van de Beursvloer Utrecht. Vrijwilliger Daphne deelt haar inspirerende verhaal en uiteraard mogen de gratis workshops voor vrijwilligers...

28 juni 2019
Trots op jouw vrijwilligerswerk?

Ben jij trots op het vrijwilligerswerk dat je doet? Lijkt het je leuk om hier over te vertellen en op de foto te gaan? We zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Het werkt heel simpel: meld je aan via dit formuliertje. Vervolgens neemt Yvette contact met je op voor een kort interview, dat we - na jouw akkoord - plaatsen op Utrechtbedankt.nl en onze socials. Ook maakt één van onze...

5 juni 2019
Nieuwsbrief juni

In onze nieuwste nieuwsbrief: 

Match mee op de Beursvloer Utrecht: vrijdag 21 juni bij de Volksbank  

...

11 april 2019
Nacht van de Vrijwilliger 2019

Ruim 100 vrijwilligers gingen tijdens 'de Nacht van de Vrijwilliger' door heel Utrecht aan de slag: van salsadansen met ouderen, de strijd aangaan met plastic tijdens de Clean-up tot nieuwe culturen leren kennen tijdens A Taste of Culture. Als afsluiting was er een gezellige pubquiz bij VC Utrecht!

Foto: MediaMaker - Joris Louwes. 

10 april 2019
Nieuwsbrief april

In onze nieuwsbrief van april vind je onder meer een terugblik op de Nacht van de Vrijwilligers en lees je meer over de portretten van Utrechtse vrijwilligers die we maken én delen ter inspiratie. 

...

7 maart 2019
Communicatietraining voor nieuwe vrijwilligers in de Informele Zorg

Samen met Handje Helpen, Humanitas, Al-Amal, De Wilg, De Tussenvoorziening en U-Centraal ontwikkelden we een communicatietraining voor alle nieuwe vrijwilligers in de Utrechtse Informele Zorg. De training bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven door ervaren trainers Katja Budde en Angelique Heerdink. Bij elke training is plek voor twintig vrijwilligers van verschillende Utrechtse Informele Zorg-organisaties. Onderwerpen die aan bod komen:

  • de doelgroep
  • jouw rol als...

15 februari 2019
E-learning vernieuwd

Onze e-learning-pagina is vernieuwd! We hebben een gloednieuw overzicht gemaakt van gratis e-learning-modules die interessant zijn voor vrijwilligers. Je vindt er e-learnings, video's, webinars, online cursussen en artikelen met een diversiteit aan onderwerpen. Van het werven van vrijwilligers tot gespreksvaardigheden of omgaan met een licht verstandelijke beperking. We hebben bijna vijftig modules verzameld!

...

Pagina's