Skip Navigation
Over ons

Sinds 1947 behartigt Stichting Pelita de belangen van Indische Nederlanders en Molukse ouderen. De Stichting slaat een brug naar de zorg- en welzijnsorganisaties met context gebonden zorg en cultuur...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilligers(2) opbouwen (m/v) Pelita Indische Eettafel Utrecht

Vacature · 13–17 uur/week
Koeweitdreef 30, 3564 HE Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#24503
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/stichting-Pelita/activiteiten/Vrijwilligers2-opbouwen-mv-Pelita-Indische-Eettafel-Utrecht/24503 om je aan te melden
SamenvattingSpierkracht(en) gezocht om te helpen met op- en afbouwen. Je maakt deel uit van een leuk team en je krijgt ook nog een gratis Indische maaltijd!
Uitgebreide omschrijving

Pelita Indische Eettafel Utrecht is gericht op ouderen vanaf 65+ van Indische en Molukse afkomst. Je hebt affiniteit met deze doelgroep of bent van dezelfde afkomst. Doel: het voorkomen van eenzaamheid, hulpvragen signaleren.
Bij het op- en afbouwen van deze activiteit hebben we een aantal sterke armen en benen nodig. Je opent de grote schuifdeuren en zet stoelen en tafels op de plek. Na afloop alles weer terugzetten. Je maakt een praatje met de gasten en/of zorgt ervoor dat wat rommel van de tafels is.

De Indische Eettafel is twee-maandelijks, in Overvecht-Noord, "De Dreef" te Utrecht. We werken met een professionele Indische cateraar. Duur: 13.00-17.00 uur. Nagesprek met het team, onder leiding van een vrijwilliger-coördinator. Beloning: 1x gratis Indische maaltijd, 2x consumpties, uitnodiging Pelita Landelijke Vrijwilligersdag, trainingen voor vrijwilligers, een vrijwilligersovereenkomst, mogelijkheid tot km-vergoeding.

Heb je interesse of je hebt meer info nodig bel of mail Sylvia Hiert, Regio-coördinator Midden-Nederland (contact gegevens onder de roze knop).

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > stichting Pelita > Vrijwilligers(2) opbouwen (m/v) Pelita Indische Eettafel Utrecht
Over stichting Pelita
Sinds 1947 behartigt Stichting Pelita de belangen van Indische Nederlanders en Molukse ouderen. De Stichting slaat een brug naar de zorg- en welzijnsorganisaties met context gebonden zorg en cultuur sensitieve benadering op de weg naar passende zorg. Mensen kunnen met hun hulpvragen terecht bij het Loket, zoals vragen omtrent WMO, WLZ, de WUV en WIBO. De stichting werkt samen met maatschappelijk werkers van De Basis (Doorn) en Stichting 1940-1945.
Deze vacature is verlopen
#24503
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/stichting-Pelita/activiteiten/Vrijwilligers2-opbouwen-mv-Pelita-Indische-Eettafel-Utrecht/24503 om je aan te melden