Skip Sidebar
hoiUtrecht

hoiUtrecht

Non-profit

Over ons

Wat is hoiUtrecht?

hoiUtrecht een podium met drie onderdelen: de verhalenbundel, verhalenexposities en herpublicaties. Wij maken deel uit van een netwerk van Utrechtse organisaties die aan inclusie ...

Mensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Vacature: fondsenwerver

1–2 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
FondsenwervingSociaal contactAdministratieSociale mediaOrganiserenLezen & schrijven
Mensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit
#29770
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/hoiUtrecht/activiteiten/Vacature-fondsenwerver/29770 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om de activiteiten van hoiUtrecht te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar enthousiaste fondsenwerver. Ervaring is niet noodzakelijk.

Uitgebreide omschrijving

hoiUtrecht is per direct op zoek naar een enthousiaste fondsenwerver. Het betreft een vrijwillige functie voor een paar uur per maand binnen een uniek project in Utrecht. Ervaring is niet noodzakelijk. Wij zijn bereid om jou de kneepjes van het vak te leren. Kortom, een mooie kans om ervaring op te doen als fondsenwerver.


Wat is hoiUtrecht?

Op hoiUtrecht vind je positieve, tiprijke verhalen van Utrechters. hoiUtrecht bestaat uit drie podiums: de verhalenbundel, verhalenexposities en herpublicaties in landelijke magazines en lokale media. Daarmee bieden wij een stem aan mensen die belemmerd worden volwaardig deel te nemen aan de samenleving.


Doel

Met de verspreiding van ervaringsverhalen werken wij aan bewustwording. De verhalen zijn voor iedereen, zodat er meer begrip en ruimte voor participatie ontstaat.


Kijk je naar belemmeringen? Dan is iedereen beperkt.

Kijk je naar talent? Dan kan iedereen meedoen!


Ons doel is mensen te verbinden, te inspireren en hen bewust te maken van zichzelf en hun omgeving.


Team

Als team geven we het goede voorbeeld. Wij zijn een inclusief team van ervaringsdeskundigen, mantelzorgers en betrokken burgers. Allemaal professionals die zich graag inzetten voor een inclusieve samenleving.


Fondsenwerven

hoiUtrecht ontvangt bijdrages van de gemeente Utrecht. Sporadisch aangevuld met een gift van een ander fonds. Voor de komende jaren zijn wij op zoek naar structurele financiering om ons voortbestaan te garanderen.


Jouw rol als fondsenwerver

Om de activiteiten van hoiUtrecht te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar enthousiaste fondsenwerver. hoiUtrecht krijgt geen structurele financiële ondersteuning en is dus afhankelijk van projectsubsidies en giften/donaties. Als fondsenwerver ga je actief vermogensfondsen en andere partijen benaderen en hen interesseren in financiering van hoiUtrecht-projecten. Je zorgt ervoor dat hoiUtrecht op de kaart komt en blijft bij fondsen, landelijk en regionaal.

Het betreft een vrijwillige functie voor een paar uur per maand. Ervaring is niet noodzakelijk. Wij zijn bereid om jou de kneepjes van het vak te leren.


Wat vragen wij van jou?

  • Affiniteit met fondsenwerven, bekend met mogelijkheden en voorwaarden.
  • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent doelgericht.
  • Aanwezigheid bij hoiTeam overleg, 2 tot 6 per jaar, momenteel overleggen we online.
  • Woonachtig in de regio Utrecht bij voorkeur Utrecht-stad.
  • Relevant netwerk in zorg & welzijn en burgerinitiatieven is een pré.


Wat krijg je ervoor terug?

Een bijzondere vrijwilligersfunctie binnen een uniek Utrechts project.


Meer informatie

Wil je meer weten over deze vrijwillige functie in het team van hoiUtrecht? Klik op de knop 'aanmelden' bovenaan deze pagina en stel je vraag. Via de VCU word je vraag doorgestuurd naar Barbara Hertogs, directeur van stichting hoi.


Reageren

Stuur je motivatie op. Klik op de knop 'aanmelden' bovenaan deze pagina en reageer. Via de VCU word je motivatie doorgestuurd naar Barbara Hertogs, directeur van stichting hoi.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over hoiUtrecht

Wat is hoiUtrecht?

hoiUtrecht een podium met drie onderdelen: de verhalenbundel, verhalenexposities en herpublicaties. Wij maken deel uit van een netwerk van Utrechtse organisaties die aan inclusie werken.

hoiUtrecht deelt de verhalen van mensen die belemmeringen ervaren om volwaardig deel te nemen aan de samenleving. Bijvoorbeeld mensen die leven met een beperking, ziekte of stoornis. Tevens komen thema’s als laaggeletterdheid, armoede en verslaving aan bod. Ook laten we kinderen, mantelzorgers, eenzame ouderen en mensen met een migrantenachtergrond aan het woord.

Wij noemen deze mensen hoofdpersonen en bieden ze een podium. Waar zij hun jarenlange ervaring en tips delen over hoe zij (dagelijks) uitdagingen aangaan. Op een positieve manier, met inspirerende verhalen.

De verhalen zijn voor iedereen. Met deze ervaringsverhalen werken wij aan bewustwording, opdat er meer ruimte voor ontstaat voor participatie aan een inclusieve samenleving.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
6–10 uur/week
Utrecht
Coördinator Vrijwilligers Dress for Success
Dress for Success Utrecht zoekt een coördinator voor het begeleiden van vrijwilligers ism de betaalde manager!Geplaatst door Stichting Dress for Success Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurslid
Stichting Samen Lachen Utrecht is op zoek naar versterking voor het bestuur. Geplaatst door Stichting Samen Lachen
Nieuw
4–16 uur/week · 1 nov – 24 dec
Utrecht
Campingbeheerder (coördinator/projectleider) bij De Buurtcamping Utrecht 2022
Als campingbeheerder werk je in een team de komende maanden samen toe naar een camping of andere activiteit passend bij jouw wijk.Geplaatst door De Buurtcamping Utrecht
2 uur/week
Utrecht
Taalvrijwilliger voor Taalplezier op de basisschool
Als Taalpleziervrijwilliger op de basisschool werk je wekelijks met kleine groepjes leerlingen uit groep 5-8 om hun taalplezier en taalniveau te verhogen.Geplaatst door Taal Doet Meer
4–8 uur/week
Utrecht
Financieel vrijwilliger bij een Buurtteam
Je ondersteunt cliënten bij hun financiën en administratie in een buurtteam. Dit kan in een spreekuur, administratie ochtend/middag of digitale hulp.Geplaatst door U Centraal
4–8 uur/week
Utrecht
Help jij mede-Utrechters uit de financiële problemen?
Als financieel vrijwilliger kom je een tijdje bij iemand thuis om te helpen met de administratie en financiële vraagstukken.Geplaatst door U Centraal
Vind Workshops die bij jou passen
Okt28
Nieuw
Workshop · 28 okt, 19:00 - 21:30
Utrecht
Taaltafel Bibliotheek Neude
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov10
Nieuw
Workshop · 10 nov, 12:45 - 17:30
Utrecht
DigiTaalvrijwilligersdag
Geplaatst door Taal Doet Meer
Dec2
Nieuw
Nov25
Workshop · 25 nov, 19:30 - 20:45
Utrecht
Lezing - Rick Kwekkeboom over eenzaamheid
Herken je eenzaamheid en weet je wat je kunt doen of juist moet laten? In deze lezing neemt Dr. Ir. Rick Kwekkeboom ons mee in haar inzichten.Geplaatst door VC Utrecht
Nov30
Workshop · 30 nov, 19:00 - 22:00
Utrecht
Do's & dont’s bij werving extra middelen bij particulieren, bedrijven en fondsen
Het vinden van nieuwe financieringsbronnen is vaak een lastige opgave. Wat is kansrijk voor jouw organisatie, welke mogelijkheden zijn er en waar begin je?Geplaatst door VC Utrecht
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)