Skip Navigation
Over ons

Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Zorgcentrum Parkwijk en Maatje(s)

Vacature · 1 uur/week
Eerste Oosterparklaan 72, 3544 AK Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24957
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Zorgcentrum-Parkwijk-en-Maatjes/24957 om je aan te melden
SamenvattingBrandend zand.....
Uitgebreide omschrijving

Voor ons kleinschalig wonen ben ik op zoek naar vrijwilligers (M/V) voor 3 bewoners met een Indonesische achtergrond. Welke (Indonesische) vrijwilliger vindt het leuk om met deze bewoners herinneringen uit Indonesië op te halen. Het gaat om twee bewoonsters met dementie (liefst V) en een bewoner met afasie (V/M)

Dag(en) en tijd(en) in overleg, uitbreiding mogelijk

Voor het contact tussen onze bewoners vinden wij een goede beheersing van de Nederlandse taal en affiniteit met dementerende ouderen belangrijk.

Mocht u ook nog Indonesische taal beheersen zou dit heel leuk zijn maar is niet een pré.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Zorgcentrum Parkwijk Careyn
Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welbevinden van de bewoners en het huishouden.

Er is een gezamelijke huiskamer/keuken en elke bewoner heeft een eigen appartement met sanitaire voorziening, ingericht met eigen meubilair.

Zorgmedewerkers en de welzijnsmedewerker betrekken, waar mogelijk, bewoners bij het huishouden, organiseren er activiteiten.

Visie van Careyn: samen bijdrage aan een inclusieve, solidaire en duurzame samenleving, door verbindingen te leggen en ondersteuning te bieden, voor iedereen. Wij gaan daarbij uit van de kracht van ieder mens en handelen vanuit de gewoontes en belevingswereld van de bewoner.
Deze vacature is verlopen
#24957
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Zorgcentrum-Parkwijk-en-Maatjes/24957 om je aan te melden