Skip Navigation
Over ons

Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Praatmaatje voor bijdehante tante

Vacature · 3–4 uur/week
Eerste Oosterparklaan 72, 3544 AK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#25570
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Praatmaatje-voor-bijdehante-tante/25570 om je aan te melden
SamenvattingLieve, spraakzame dame van 80+ , slechtziend en licht dementerende zoekt een maatje voor een praatje voor meerdere momenten per week. Komt u aub?
Uitgebreide omschrijving

Voor een zeer lieve dame van 80+ zoeken wij een lieve vrijwilliger die met haar wil wandelen, praten of krant wil voorlezen. Deze dame is zeer spraakzaam, heeft humor maar is erg eenzaam mede door haar slechtziendheid. Helpt u haar om haar dagen op te vrolijken met een gezellige babbel, lezen of wandelen? 
Het is voor minimaal 3x per week, minimaal 1 uurtje, vrij in te delen welk dagdeel of welke dag. Mag ook in het weekend!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Zorgcentrum Parkwijk Careyn
Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welbevinden van de bewoners en het huishouden.

Er is een gezamelijke huiskamer/keuken en elke bewoner heeft een eigen appartement met sanitaire voorziening, ingericht met eigen meubilair.

Zorgmedewerkers en de welzijnsmedewerker betrekken, waar mogelijk, bewoners bij het huishouden, organiseren er activiteiten.

Visie van Careyn: samen bijdrage aan een inclusieve, solidaire en duurzame samenleving, door verbindingen te leggen en ondersteuning te bieden, voor iedereen. Wij gaan daarbij uit van de kracht van ieder mens en handelen vanuit de gewoontes en belevingswereld van de bewoner.
Deze vacature is verlopen
#25570
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Praatmaatje-voor-bijdehante-tante/25570 om je aan te melden