Skip Navigation
Over ons

Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Maatje voor lieve oma met lichte vorm van dementie

Vacature · 2–20 uur/week
3544 AK, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24927
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Maatje-voor-lieve-oma-met-lichte-vorm-van-dementie/24927 om je aan te melden
SamenvattingHou jij van een gezellig babbeltje op z'n tijd? Dan match je misschien bij deze lieve, zachtaardige en licht dementerende dame.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een lieve dame of heer, van alle leeftijden, die een lieve, zachtaardige, licht dementerende dame wil komen bezoeken.

Het bezoek mag dagelijks zijn, bijvoorbeeld tijdens het koffieuurtje in de avond of tijdens het avondeten, maar mag ook om de dag of ieder weekend.

De activiteiten kunnen zijn: een gezellige babbel, handwerken, knutselen, puzzelen, wandelen, eten koken, tuinieren, etc.

Bel, informeer en kom eens kijken! Ze is je echt enorm dankbaar!!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Zorgcentrum Parkwijk Careyn
Careyn Parkwijk telt drie woonlagen. Elke woonlaag telt een woongroep van zes bewoners met een dementie waar gedurende de dag, avond en nacht een verzorgende aanwezig is. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welbevinden van de bewoners en het huishouden.

Er is een gezamelijke huiskamer/keuken en elke bewoner heeft een eigen appartement met sanitaire voorziening, ingericht met eigen meubilair.

Zorgmedewerkers en de welzijnsmedewerker betrekken, waar mogelijk, bewoners bij het huishouden, organiseren er activiteiten.

Visie van Careyn: samen bijdrage aan een inclusieve, solidaire en duurzame samenleving, door verbindingen te leggen en ondersteuning te bieden, voor iedereen. Wij gaan daarbij uit van de kracht van ieder mens en handelen vanuit de gewoontes en belevingswereld van de bewoner.
Deze vacature is verlopen
#24927
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Zorgcentrum-Parkwijk-Careyn/activiteiten/Maatje-voor-lieve-oma-met-lichte-vorm-van-dementie/24927 om je aan te melden