Skip Navigation
Over ons

Youth for Christ Nederland is een stichting die jongeren opzoekt, hen helpt groeien en hen hoop wilt bieden voor de toekomst. Door heel Nederland neemt het Youth for Christ jongerenwerk verschillende...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Vacature Meidenwerker op vrijwillige basis

Vacature · 1–3 uur/week
De Lessepsstraat, 3553 RJ Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24049
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Youth-for-Christ-Utrecht/activiteiten/Vacature-Meidenwerker-op-vrijwillige-basis/24049 om je aan te melden
SamenvattingVoor de meidenclubs in Lombok en Kanaleneiland zijn we op zoek naar enthousiaste vrouwen die zich willen binden aan een groepje meiden.
Uitgebreide omschrijving

Vanwege het Corona Virus gaan de meidenclubs tijdelijk niet door. Heb je wel interesse om t.z.t. betrokken te zijn bij een meidenclub, dan kun je mailen voor meer informatie via de roze knop.

Vacature Meidenwerker op vrijwillige basis 
Voor de meidenclubs in Lombok en Kanaleneiland zijn we op zoek naar vrouwen die zich voor een bepaalde tijd willen binden aan een groepje meiden. 
Deze meiden (10 – 14 jaar) komen elke week naar de club voor gezelligheid, knutselen, samen koken en om verdieping te zoeken. We werken met een methode die er op gericht is meiden te stimuleren sterke vrouwen te worden, hun talenten te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.
Check: https://www.youtube.com/watch?v=2t76SCuAz7U voor een indruk van de meidenclubs.

Meidenclub in Lombok:  
Elke maandag van 15.30 – 18.15 uur (m.u.v. de vakanties)
Elke dinsdag van 15.30 – 18.15 uur (m.u.v. de vakanties) 

Meidenclub in Kanaleneiland:  
Elke woensdag van 15.45 – 17.00 uur (m.u.v. de vakanties) 

Voel je vrij om me te mailen voor meer informatie via de roze button onder deze vacature. Het lijkt met leuk om kennis met je te maken, wanneer je overweegt om mee te doen met één van de meidenclubs. 

Wellicht tot kijk, 
Jorinde Stolk 
 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Youth for Christ Utrecht > Vacature Meidenwerker op vrijwillige basis
Over Youth for Christ Utrecht
Youth for Christ Nederland is een stichting die jongeren opzoekt, hen helpt groeien en hen hoop wilt bieden voor de toekomst. Door heel Nederland neemt het Youth for Christ jongerenwerk verschillende vormen aan. In Utrecht ligt onze expertise vooral op het gebied van meidenwerk.

Binnen onze afdeling Utrecht werken wij al zo’n tien jaar met jongeren in diverse wijken van Utrecht. Dit doen wij onder andere door middel van wekelijkse en te organiseren. Bij de meidenclubs gebruiken wij de methode SuperWoman waarin wij met de meiden werken aan een positief zelfbeeld, dromen voor de toekomst en het ontdekken van talenten.

In ons werk onder tienermeiden komen wij veel meiden tegen die behoefte hebben aan één op één contact. Daarnaast merken we dat veel Utrechtse vrouwen, werkend of student, zich erg graag vrijwillig willen inzetten voor een ander. Hierin is wel belangrijk dat dat op een flexibele manier kan. Op een tijd en moment dat voor hen haalbaar is en op een manier die bij hen past. Zo is het idee ontstaan om ‘Zoals JIJ’ te starten, zodat we de vraag en het aanbod wat we opmerken met elkaar kunnen koppelen en als vrouwen naast elkaar kunnen gaan staan.

Ons kantoor en jongerenpand staat in Zuilen. Vanuit deze locatie organiseren we ook buurtwerk. Hierin proberen wij zoveel mogelijk samen te werken of te ondersteunen aan bestaande initiatieven. Een aantal projecten waaraan wij mee werken zijn het Vakantie Bijbel Feeest, de Vakantie Bijbel Club, Prayer Nights voor jongeren, Buurtfeesten en Meidenfeesten.
Deze vacature is verlopen
#24049
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Youth-for-Christ-Utrecht/activiteiten/Vacature-Meidenwerker-op-vrijwillige-basis/24049 om je aan te melden