Skip Navigation
Over ons

Youth for Christ Nederland is een stichting die jongeren opzoekt, hen helpt groeien en hen hoop wilt bieden voor de toekomst. Door heel Nederland neemt het Youth for Christ jongerenwerk verschillende...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Begeleider huiswerkklas

Vacature · 2 uur/week
De Lessepsstraat, 3553 RJ Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25383
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Youth-for-Christ-Utrecht/activiteiten/Begeleider-huiswerkklas/25383 om je aan te melden
SamenvattingVoor de huiswerkklas in Zuilen zijn we op zoek naar iemand die zich zou willen inzetten voor een groep van ongeveer 8 – 10 jongeren.
Uitgebreide omschrijving

Vanwege het Corona Virus gaat de huiswerkklas tijdelijk niet door. Heb je wel interesse om t.z.t. betrokken te zijn bij de huiswerkklas, dan kun je op de roze knop drukken voor meer informatie.

Begeleider huiswerkklas
Voor de huiswerkklas in Zuilen zijn we op zoek naar iemand die zich zou willen inzetten voor een groep van ongeveer 8 – 10 jongeren.  

Deze jongeren zitten in groep 7/8 of op de middelbare school en komen elke maandag van 16.00 - 18.00 uur naar ons jongerenpand om geholpen te worden met hun huiswerk. De een wil rechten gaan studeren, de ander wil oncologie-specialist worden en sommigen hebben nog geen idee wat ze later willen studeren. Er is elke week een ervaren jongerenwerker aanwezig met daarbij vaste vrijwilligers. Dit maakt dat je flexibel kunt zijn en zelf aan kunt geven hoe lang je betrokken wilt zijn en wanneer.  
Het eerste uur werken alle jongeren aan hun huiswerk en het laatste uur mogen de jongeren (naast het maken van hun huiswerk) ook een spelletjes doen.  
Lijkt het jou leuk om deze jongeren te helpen hun dromen waar te maken door ze te helpen met hun huiswerk?  

Reageer snel op deze vacature via onderstaande roze button.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Youth for Christ Utrecht
Youth for Christ Nederland is een stichting die jongeren opzoekt, hen helpt groeien en hen hoop wilt bieden voor de toekomst. Door heel Nederland neemt het Youth for Christ jongerenwerk verschillende vormen aan. In Utrecht ligt onze expertise vooral op het gebied van meidenwerk.

Binnen onze afdeling Utrecht werken wij al zo’n tien jaar met jongeren in diverse wijken van Utrecht. Dit doen wij onder andere door middel van wekelijkse en te organiseren. Bij de meidenclubs gebruiken wij de methode SuperWoman waarin wij met de meiden werken aan een positief zelfbeeld, dromen voor de toekomst en het ontdekken van talenten.

In ons werk onder tienermeiden komen wij veel meiden tegen die behoefte hebben aan één op één contact. Daarnaast merken we dat veel Utrechtse vrouwen, werkend of student, zich erg graag vrijwillig willen inzetten voor een ander. Hierin is wel belangrijk dat dat op een flexibele manier kan. Op een tijd en moment dat voor hen haalbaar is en op een manier die bij hen past. Zo is het idee ontstaan om ‘Zoals JIJ’ te starten, zodat we de vraag en het aanbod wat we opmerken met elkaar kunnen koppelen en als vrouwen naast elkaar kunnen gaan staan.

Ons kantoor en jongerenpand staat in Zuilen. Vanuit deze locatie organiseren we ook buurtwerk. Hierin proberen wij zoveel mogelijk samen te werken of te ondersteunen aan bestaande initiatieven. Een aantal projecten waaraan wij mee werken zijn het Vakantie Bijbel Feeest, de Vakantie Bijbel Club, Prayer Nights voor jongeren, Buurtfeesten en Meidenfeesten.
Deze vacature is verlopen
#25383
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Youth-for-Christ-Utrecht/activiteiten/Begeleider-huiswerkklas/25383 om je aan te melden