Skip Navigation
Over ons

De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

wandeling maken

Vacature · 1–2 uur/week
Georg Jarnostraat 14, 3543 BX Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25800
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/wandeling-maken/25800 om je aan te melden
SamenvattingTijdens de feestweek gaan we wandelen in de omgeving van het woonzorgcentrum.
Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag 5 maart willen we -zowel in de ochtend als in de middag- lekker naar buiten met bewoners. We maken een wandeling van een uur in de omgeving van het woomnzorgcentrum. U begeleidt een bewoner/bewoonster in een rolstoel.

U wordt om 10.15 uur verwacht en om 12.00 uur denken we weer terug te zijn. 

U wordt om 13.30 uur verwacht en om 15.00 uur denken we weer teriug te zijn.

.Heeft u tijd en zin om in de ochtend of de middag mee te helpen? Geeft u zich dan snel op.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Woonzorgcentrum De Componist
De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de Componist hebben allemaal te maken met geheugenproblemen en zijn in diverse mate van zorg en verpleging afhankelijk. De zorg wordt geleverd vanuit de visie kleinschalig wonen. Dat betekent dat bewoners in kleine groepen in een soort gezinssituatie wonen.

In de woongroep vormen de bewoners samen een huishouden. Er wordt bijvoorbeeld gekookt en gezamenlijk gegeten. Wie daar zin in heeft kan meehelpen in het huishouden; aardappels schillen, meegaan met boodschappen doen of helpen bij de afwas. Zo wordt een huiselijke, vertrouwde sfeer gecreëerd. Het streven is de eigenheid, gewoontes en leefwijze van de bewoners zo veel mogelijk tot hun recht te laten komen.

Activiteiten: Op de woongroepen worden activiteiten aangeboden. U kunt daarbij denken aan een bingo, bloemschikken of samen een gezelschapsspel doen. Soms worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd: een uitstapje, een concert of een ijsmiddag in de binnentuin.

Vrijwilligerswerk in De Componist Als vrijwilliger kunt u helpen op de woongroep met koken of ondersteuning bieden bij verschillende activiteiten. We nodigen u uit om vrijblijvend te komen praten over de mogelijkheden voor u als vrijwilliger.
Deze vacature is verlopen
#25800
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/wandeling-maken/25800 om je aan te melden