Skip Navigation
Over ons

De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Komt u helpen bij allerhande activiteiten?

Vacature · 2–3 uur/week
Georg Jarnostraat, 3543 BX Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25398
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/Komt-u-helpen-bij-allerhande-activiteiten/25398 om je aan te melden
SamenvattingOp vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige activiteit
Uitgebreide omschrijving

Iedere vrijdagmiddag wordt er een gezellige activiteit georganiseerd door een medewerkster welzijn waaraan de bewoners deel kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan een poffertjesmiddag met accordeonmuziek, bloemschikken, bingo, gymnastiek, wandelen, ....  Als vrijwilliger helpt u mee met de voorbereidingen en uitvoering van deze activiteit. Het is fijn als u mee denkt in de mogelijkheden voor activiteiten met ouderen die vergeetachtig zijn.

De activiteit vindt wekelijks plaats van 14.30-16.00 uur. U wordt verwacht tussen 14.00-16.30 uur. Er wordt van u verwacht dat u affiniteit heeft met de doelgroep en actief mee helpt bij de begeleiding van de activiteit.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Woonzorgcentrum De Componist > Komt u helpen bij allerhande activiteiten?
Over Woonzorgcentrum De Componist
De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de Componist hebben allemaal te maken met geheugenproblemen en zijn in diverse mate van zorg en verpleging afhankelijk. De zorg wordt geleverd vanuit de visie kleinschalig wonen. Dat betekent dat bewoners in kleine groepen in een soort gezinssituatie wonen.

In de woongroep vormen de bewoners samen een huishouden. Er wordt bijvoorbeeld gekookt en gezamenlijk gegeten. Wie daar zin in heeft kan meehelpen in het huishouden; aardappels schillen, meegaan met boodschappen doen of helpen bij de afwas. Zo wordt een huiselijke, vertrouwde sfeer gecreëerd. Het streven is de eigenheid, gewoontes en leefwijze van de bewoners zo veel mogelijk tot hun recht te laten komen.

Activiteiten: Op de woongroepen worden activiteiten aangeboden. U kunt daarbij denken aan een bingo, bloemschikken of samen een gezelschapsspel doen. Soms worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd: een uitstapje, een concert of een ijsmiddag in de binnentuin.

Vrijwilligerswerk in De Componist Als vrijwilliger kunt u helpen op de woongroep met koken of ondersteuning bieden bij verschillende activiteiten. We nodigen u uit om vrijblijvend te komen praten over de mogelijkheden voor u als vrijwilliger.
Deze vacature is verlopen
#25398
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/Komt-u-helpen-bij-allerhande-activiteiten/25398 om je aan te melden