Skip Navigation
Over ons

De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Helpt u mee bij onze Avond-1-Daagse?

Vacature · 2–3 uur/week
Georg Jarnostraat, 3543 BX Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25413
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/Helpt-u-mee-bij-onze-Avond-1-Daagse/25413 om je aan te melden
SamenvattingU wandelt mee op donderdag 20 juni
Uitgebreide omschrijving

Woonzorgcentrum De Componist organiseert een Avond-1-Daagse op donderdag 20 juni. Veel bewoners hebben zich willen mee doen. Voor deze -veelal rolstoelafhankelijke- bewoners zoeken we vrijwilligers die de bewoner kan begeleiden.  We verzamelen om 18.30 uur in de centrale hal van het woonzorgcentrum en zijn rond 20.30 uur weer terug. 

Vindt u het gezellig om op deze avond mee te lopen? Medt u zich dan aan: meewandelen betekent dat een bewoner lekker naar buiten kan!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Woonzorgcentrum De Componist
De Componist: Het moderne woonzorgcentrum ligt op een mooie plek in het nieuwe stadsdeel Terwijde Oost. De Componist biedt plaats aan 36 bewoners, verspreid over zes woningen. De bewoners van de Componist hebben allemaal te maken met geheugenproblemen en zijn in diverse mate van zorg en verpleging afhankelijk. De zorg wordt geleverd vanuit de visie kleinschalig wonen. Dat betekent dat bewoners in kleine groepen in een soort gezinssituatie wonen.

In de woongroep vormen de bewoners samen een huishouden. Er wordt bijvoorbeeld gekookt en gezamenlijk gegeten. Wie daar zin in heeft kan meehelpen in het huishouden; aardappels schillen, meegaan met boodschappen doen of helpen bij de afwas. Zo wordt een huiselijke, vertrouwde sfeer gecreëerd. Het streven is de eigenheid, gewoontes en leefwijze van de bewoners zo veel mogelijk tot hun recht te laten komen.

Activiteiten: Op de woongroepen worden activiteiten aangeboden. U kunt daarbij denken aan een bingo, bloemschikken of samen een gezelschapsspel doen. Soms worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd: een uitstapje, een concert of een ijsmiddag in de binnentuin.

Vrijwilligerswerk in De Componist Als vrijwilliger kunt u helpen op de woongroep met koken of ondersteuning bieden bij verschillende activiteiten. We nodigen u uit om vrijblijvend te komen praten over de mogelijkheden voor u als vrijwilliger.
Deze vacature is verlopen
#25413
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Woonzorgcentrum-De-Componist/activiteiten/Helpt-u-mee-bij-onze-Avond-1-Daagse/25413 om je aan te melden