Skip Navigation
Over ons

Het vinden van de weg naar activiteiten en diensten is niet vanzelfsprekend in Utrecht Noordoost: niet alleen is er een enorm groot aanbod, maar ook is een dienst of activiteit vaak moeilijk te vinden...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Netwerker Wijkwijzer Noordoost

Vacature · 3–6 uur/week
Veeartsenijstraat 123, 3572 DD Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
#25131
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wijkwijzer-Noordoost/activiteiten/Netwerker-Wijkwijzer-Noordoost/25131 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om het netwerk in Utrecht Noordoost te verlevendigen? Wat er te doen is te delen en actieve bewoners te betrekken?
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om het wijknetwerk van de Wijkwijzer in Utrecht NoordOost te verlevendigen en vergroten? Activiteiten te delen, bewoners, organisaties en initiatieven te betrekken? Woon je in een Utrecht NoordOost, wil je de wijk beter leren kennen en je netwerk uitbreiden? Dat is deze functie misschien iets voor jou!

Wat is de Wijkwijzer Noordoost?

De Wijkwijzer Noordoost helpt wijkbewoners de weg te vinden in het rijke aanbod aan activiteiten, (bewoners-) initiatieven, diensten, en voorzieningen op alle levensgebieden. Naar diensten, activiteiten, bewonersinitiatieven, professionele voorzieningen en zelfstandige professionals/ ondernemers (ZZP-ers) in de straat, buurt, wijk. Dat doen we door de wijk in te trekken, via een webplatform, social media, een inloop op vrijdagochtend bij de Griftsteede en een digitale nieuwsbrief. Op het platform van de wijkwijzer NoordOost kun je vertellen wat je doet en meemaakt, talenten en aanbod delen, wijkgenoten vinden en wat er te doen is. 

Wat ga je doen?

Je onderzoekt wat er te doen is in de wijk, wie actief is en stimuleert wijkgenoten mee zich aan te sluiten en mee te doen: informatie, talenten en aanbod te delen. Je informeert, sluit je aan, helpt initiatieven, organisaties en wijkgenoten online op weg bij het zichtbaar maken, hun aanbod te delen, talent en verhaal. Je deelt ook zelf informatie en verhalen en wat je meemaakt via het online platform en social media.

Interesse?

Ben jij die wijkgenoot en netwerker die het leuk vindt om informatie en kennis te delen, een wijknetwerk op te bouden en verlevendigen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wijkwijzer Noordoost
Het vinden van de weg naar activiteiten en diensten is niet vanzelfsprekend in Utrecht Noordoost: niet alleen is er een enorm groot aanbod, maar ook is een dienst of activiteit vaak moeilijk te vinden of is niet eenvoudig te doorgronden wat een wijkbewoner kan verwachten. Dit alles maakt dat wijkbewoner met een vraag en het aanbod elkaar jammer genoeg nog te weinig ontmoeten. En daar gaan we als wijkbewoners wat aan doen, dachten Hans, Peter en Wilma. Zo is de Wijkwijzer Noordoost in 2019 ontstaan.

De Wijkwijzer heeft als doel het versterken van onderlinge contacten en het zichtbaar maken van aanbod, initiatieven en diensten in de wijk. Zo dragen we bij aan een levendig Utrecht Noordoost. De Wijkwijzer is een platform en netwerk in de wijk Utrecht Noordoost dat bewoners(initiatieven), organisaties, locaties en ondernemers bij elkaar brengt.

We bieden een online platform, zichtbaarheid van activiteiten en organiseren (netwerk)bijeenkomsten en meetups.


Wat is de wijkwijzer Noordoost?


Een online platform een agenda en vraag en aanbod van de wijk, onderhouden door wijkbewoners en wijkpartners
Een inloop op vrijdagochtend in Griftsteede waar bewoners met hun vragen terecht kunnen, de wens is dit ook op andere plekken en momenten in de wijk te organiseren
Een levendig netwerk tussen wijkbewoners, bewonersinitiatieven, professionele organisaties en zzp’ers
Meetups (al dan niet op thema) om elkaar te versterken en ontmoeten in de buurten


Wie zitten er achter de wijkwijzer?
Team Wijkwijzer Noordoost bestaat uit Wilma, Hans en Peter (bewoners van Noordoost) die al jaren met plezier in de wijk wonen en zich op verschillende manieren inzetten voor de wijk.

Meer weten?
Bekijk de website en volg ons op facebook. Loop op vrijdagochtend tussen 10 en 12 binnen bij de Griftsteede in het Griftpark. Of stuur een mail naar [email protected]
·
#25131
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wijkwijzer-Noordoost/activiteiten/Netwerker-Wijkwijzer-Noordoost/25131 om je aan te melden