Skip Navigation
Over ons

Het vinden van de weg naar activiteiten en diensten is niet vanzelfsprekend in Utrecht Noordoost: niet alleen is er een enorm groot aanbod, maar ook is een dienst of activiteit vaak moeilijk te vinden...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Contentmanager Wijkwijzer Noordoost

Vacature · 8–12 uur/week
Veeartsenijstraat 123, 3572 DD Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25137
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wijkwijzer-Noordoost/activiteiten/Contentmanager-Wijkwijzer-Noordoost/25137 om je aan te melden
SamenvattingWoon je in Utrecht Noordoost? Vind je het leuk om samen met anderen een webplatform te beheren?
Uitgebreide omschrijving

Woon je in Utrecht Noordoost? Vind je het leuk om samen met anderen een webplatform te beheren? Ben je geïnteresseerd in wat er allemaal te doen is in Utrecht Noordoost? Wordt actief in de Wijkwijzer Noordoost.

Wij zoeken een creatieveling die samen met anderen ervoor zorgt dat het platform van  Wijkwijzer Noordoost een dynamische omgeving wordt waar bewoners uit Noordoost graag naar terugkeren.

De Wijkwijzer Noordoost helpt buurtbewoners van Utrecht Noordoost de weg vinden in het rijke aanbod aan activiteiten, (bewoners-) initiatieven, diensten, en voorzieningen op alle levensgebieden. 

Dat doen we met een webplatform, een nieuwsbrief, via social media en een inloop in Griftsteede en meer.

Wat willen we?

Bewoners van de verschillende buurten van Utrecht Noordoost helpen hun weg te vinden naar diensten, activiteiten, bewonersinitiatieven, professionele voorzieningen en zelfstandige professionals/ ondernemers (ZZP-ers) in de straat, buurt, wijk.

Meer onderlinge contacten, activiteiten en levendigheid in onze wijk, Utrecht Noordoost. Ruimte voor talenten en energie van bewoners voor anderen in de buurt of wijk.

Wat ga je doen?

Je beheert het platform van Wijkwijzer Noordoost.

Je werkt samen met andere vrijwilligers, wijk- en buurtgenoten aan de inhoud

Je zorgt voor een goede bekendheid en vindbaarheid van het platform

Je draagt bij aan de ontwikkeling van de Wijkwijzer Noordoost.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wijkwijzer Noordoost
Het vinden van de weg naar activiteiten en diensten is niet vanzelfsprekend in Utrecht Noordoost: niet alleen is er een enorm groot aanbod, maar ook is een dienst of activiteit vaak moeilijk te vinden of is niet eenvoudig te doorgronden wat een wijkbewoner kan verwachten. Dit alles maakt dat wijkbewoner met een vraag en het aanbod elkaar jammer genoeg nog te weinig ontmoeten. En daar gaan we als wijkbewoners wat aan doen, dachten Hans, Peter en Wilma. Zo is de Wijkwijzer Noordoost in 2019 ontstaan.

De Wijkwijzer heeft als doel het versterken van onderlinge contacten en het zichtbaar maken van aanbod, initiatieven en diensten in de wijk. Zo dragen we bij aan een levendig Utrecht Noordoost. De Wijkwijzer is een platform en netwerk in de wijk Utrecht Noordoost dat bewoners(initiatieven), organisaties, locaties en ondernemers bij elkaar brengt.

We bieden een online platform, zichtbaarheid van activiteiten en organiseren (netwerk)bijeenkomsten en meetups.


Wat is de wijkwijzer Noordoost?


Een online platform een agenda en vraag en aanbod van de wijk, onderhouden door wijkbewoners en wijkpartners
Een inloop op vrijdagochtend in Griftsteede waar bewoners met hun vragen terecht kunnen, de wens is dit ook op andere plekken en momenten in de wijk te organiseren
Een levendig netwerk tussen wijkbewoners, bewonersinitiatieven, professionele organisaties en zzp’ers
Meetups (al dan niet op thema) om elkaar te versterken en ontmoeten in de buurten


Wie zitten er achter de wijkwijzer?
Team Wijkwijzer Noordoost bestaat uit Wilma, Hans en Peter (bewoners van Noordoost) die al jaren met plezier in de wijk wonen en zich op verschillende manieren inzetten voor de wijk.

Meer weten?
Bekijk de website en volg ons op facebook. Loop op vrijdagochtend tussen 10 en 12 binnen bij de Griftsteede in het Griftpark. Of stuur een mail naar [email protected]
Deze vacature is verlopen
#25137
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wijkwijzer-Noordoost/activiteiten/Contentmanager-Wijkwijzer-Noordoost/25137 om je aan te melden