Skip Navigation
Over ons

Wielerplatform Utrecht is een samenwerkingsverband van zeven Utrechtse wielerverenigingen en Sport Utrecht. De Stichting zet zich in voor wielrennen in en om Utrecht. Naast de Ronde van Utrecht en het...

Sport & RecreatieCommunity & familieKinderen & JeugdGender gelijkheid
Deel

Fondsenwerver (m/v) Wielerplatform Utrecht

Vacature · 2–4 uur/week
Grebbeberglaan 5, 3527 VX Utrecht, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#24053
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wielerplatform-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver-mv-Wielerplatform-Utrecht/24053 om je aan te melden
SamenvattingWielerplatform Utrecht zoekt een fondsenwerver met passie voor de Utrechtse wielersport. Affiniteit met fondsenwerving en netwerken? Wij zoeken jou!
Uitgebreide omschrijving

Achtergrond

Wielerplatform Utrecht streeft naar innovatie en betaalbaarheid van alle activiteiten voor haar deelnemers. Daarmee is WPU voor een groot deel afhankelijk van externe fondsen. Binnen het team van vrijwilligers is ruimte voor een fondsenwerver die zich wil inzetten voor duurzame relaties met (Utrechtse) bedrijven binnen en buiten de fietswereld, stichtingen en overige organisaties die raakvlakken hebben met onze activiteiten. Wij dragen daarmee graag bij aan duurzame verankering van het sportief fietsen in Utrecht en daarbuiten.

Werkzaamheden

  • Proactief benaderen van bedrijven, stichtingen en overige partijen
  • Ontwikkelen van (concrete) sponsorproposities
  • Periodiek overleg met bestuur en/of wedstrijdcommissies
  • Meedenken over de organisatie en de toekomst van activiteiten

Waar worden wij blij van bij jou?

  • Affiniteit met fondsenwerving en netwerken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Passie voor fietsen/feeling met Utrechtse wielersport

Wij bieden

  • Een tastbare bijdrage aan het succes van onze activiteiten ten behoeve van de deelnemers
  • Fijne en goede sfeer met gepassioneerde wielerliefhebbers
  • Veel ruimte voor eigen invulling en initiatief

Tijdbesteding

Afhankelijk van beschikbare tijd en inzet ca. 2-4 uur per week, waarbij de tijdsbesteding door het jaar zal variëren afhankelijk van seizoen en activiteiten.

WPU

Wielerplatform Utrecht is hét Utrechts platform voor wielrennen en bestaat uit een samenwerking tussen wielerverenigingen U.W.&T.C. de Volharding, WV het Stadion, USWV De Domrenner (studenten), RTC Domstad, Fietsclub Ledig Erf, CTC Fietsen, CS030 en Fietsclub Tuindorp Stoempers. We organiseren jaarlijks wielerwedstrijden en de Classico Giro Utrecht en de Tour d’Utrecht. Ook wordt jaarlijks een aantal wielercafés georganiseerd. De stichting streeft naar een breed, verenigingsoverstijgend aanbod voor zowel toer- als wedstrijdfietsers, jong en oud, met en zonder beperking. Hierbij willen we graag verbinding maken tussen fietsers en maatschappelijk speelveld in Utrecht (en omgeving). 

 

 

 

 

Hoe kom ik er?
Over Wielerplatform Utrecht
Wielerplatform Utrecht is een samenwerkingsverband van zeven Utrechtse wielerverenigingen en Sport Utrecht. De Stichting zet zich in voor wielrennen in en om Utrecht. Naast de Ronde van Utrecht en het Utrechts Kampioenschap Tijdrijden worden er wielercafé's georganiseerd.

De Vuelta start in 2020 in Utrecht. Daar gaan wij een breed wielerfeest van maken. Help je mee? Meld je aan!
Deze vacature is verlopen
#24053
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wielerplatform-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver-mv-Wielerplatform-Utrecht/24053 om je aan te melden