Skip Sidebar

Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Eerlijk werk en economische groeiDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Workshops: persoonlijke ontwikkeling (2-delig)

Event · 13 dec 2016, 19:00
Samuel Van Houtenstraat 1, 3515 EA Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Deze event is verlopen
Deel event
#26328
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Workshops-persoonlijke-ontwikkeling-2-delig/26328 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Weet jij wat je kwaliteiten zijn en waarin je jezelf nog kunt ontwikkelen? Heb je een idee wat voor soort baan je wilt of hoe je loopbaan eruit gaat zien? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf zo presenteert dat de werkgever met die droomjob niet om je heen kan?

WADT gaat je hierbij helpen door middel van twee workshops. Tijdens de 1e workshop ga je onderzoeken welke richting jij op wilt met je loopbaan en wat je daarin belangrijk vindt. De tweede workshop is gericht op het ontdekken van jouw kwaliteiten en hoe je jezelf presenteert bij een potentiële werkgever.

Na deze twee inspirerende workshops heb je voor jezelf ontdekt welke talenten je hebt en hoe je deze kunt inzetten om je droombaan te vinden!
De workshops worden gegeven door Anneke de Leeuw van BinnenkantBuitenkant.

Data
22 november en 13 december

Locatie
Buurtcentrum De Leeuw

Tijd
19:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

Kosten deelname voor beide workshops
€0,= (WADT deelnemers)
€20,= (niet-WADT deelnemers)

Aanmelden kan bij Susannah via [email protected]

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > Werken Aan De Toekomst > Workshops: persoonlijke ontwikkeling (2-delig)

Over Werken Aan De Toekomst

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast heeft WADT een uitgebreid netwerk. Samen met hen organiseren wij regelmatig uiteenlopende activiteiten of workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam, maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze event is verlopen
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)