Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Trainee bij Het Rooster

Vacature · 16 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Deze vacature is verlopen
#25229
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Trainee-bij-Het-Rooster/25229 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan? Vind je het leuk om vrijwilligers-organisaties verder te helpen?
Uitgebreide omschrijving

Over Het Rooster

Het Rooster is het online werkrooster voor vrijwilligers. Ze helpen meer dan 60 organisaties met hun rooster en plannen daarmee ruim 10.000 vrijwilligers. Hun klanten variëren van musea tot daklozenopvang tot hospice tot zwembad. Ze organiseren ons via de vijf F'en: Focus, Fast, Flexible, Friendly, Fun. Ons kantoor staat in Utrecht, in verzamelgebouw De Alchemist.

Over het traineeship

Als trainee ga je inventariseren welke organisaties baat kunnen hebben bij Het Rooster en via welke kanalen we deze het beste kunnen bereiken. Daarnaast werk je een sales- en acquisitiestrategie uit en voer je deze ook uit en doe je voorstellen voor de uitingen van online communicatie.

Je krijgt een werkplek op ons kantoor en gaat aan de slag. Daarnaast heb je alle ruimte om op pad te gaan: op bezoek bij huidige klanten, naar beurzen, naar prospects. We onderzoeken, proberen in de praktijk en overleggen samen wat effectief is.

Wij vragen:

 • Commercieel inzicht;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Maatschappelijke betrokkenheid;
 • Interesse in slimme online oplossingen;
 • Ervaring met vrijwilligerswerk;
 • Beschikbaarheid van 16 uur in de week.

Het Rooster biedt:

 • De mogelijkheid om in contact te komen met interessante bedrijven en organisaties;
 • Werkervaring voor op je CV;
 • Veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid;
 • Supertof kantoor in Utrecht;
 • Bij succes bieden we je graag een betaalde vervolgopdracht;
 • Vrijwilligersvergoeding van 140,- euro in de maand.

Wat Werken Aan De Toekomst biedt:

 • Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen;
 • Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen;
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto;

Heb je interesse? Reageer dan via de onderstaande knop!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25229
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Trainee-bij-Het-Rooster/25229 om je aan te melden