Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil ...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Start je eigen maatschappelijke project

0–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
CreatiefLezen & schrijvenNederlands
Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
#29731
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Start-je-eigen-maatschappelijke-project/29731 om je aan te melden
SamenvattingStart je eigen maatschappelijke project! Zo vul je je cv aan met relevante werkervaring en draag tegelijkertijd een steentje bij aan de samenleving!
Uitgebreide omschrijving

Wat is WADT?

Stichting Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt jou als student of afgestudeerde een platform waar je sociaal-maatschappelijke projecten kunt organiseren die jij belangrijk, leuk of leerzaam vindt. Zo kun je jouw cv aanvullen met relevante werkervaring, je netwerk uitbreiden en jezelf verder ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op jouw nieuwe baan en tegelijkertijd draag je positief bij aan de samenleving!

Onder begeleiding ga je aan de slag met het opzetten en uitvoeren van jouw project. WADT biedt begeleiding en ondersteuning in alle fasen, van het ontwerpen van een projectplan en het vormen van een projectgroep, tot de daadwerkelijke uitvoering.


Omdat het een vrijwillige functie betreft voor een aantal uur in de week, is het goed te combineren met een (bij)baan of studie.


Wij vragen:

- Enthousiasme, inzet en betrokkenheid;

- Teamplayer;

- Beschikbaarheid van een paar uur per week.


Wij bieden:

- De mogelijkheid om onder begeleiding je eigen project te organiseren en uit te voeren;

- Werkervaring voor op je cv;

-Toegang tot ons netwerk in het maatschappelijk middenveld;

- Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.


Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij WADT? Of heb je een interessant idee voor een maatschappelijk project? Stuur ons dan een bericht!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Werken Aan De Toekomst > Start je eigen maatschappelijke project
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast heeft WADT een uitgebreid netwerk. Samen met hen organiseren wij regelmatig uiteenlopende activiteiten of workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam, maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
·
#29731
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Start-je-eigen-maatschappelijke-project/29731 om je aan te melden