Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Start je eigen maatschappelijk project

Vacature · 2–8 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24118
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Start-je-eigen-maatschappelijk-project/24118 om je aan te melden
SamenvattingOnder begeleiding van een ervaren coach ga je aan de slag met het opzetten en uitvoeren van jouw project!
Uitgebreide omschrijving

Wil jij graag een maatschappelijk project organiseren? Heb jij een concreet idee voor een project, en zoek je begeleiding in het opstarten hiervan? Of weet je juist nog niet zo goed wat je wilt doen, en wil je graag begeleiding in het verder ontwikkelen van jouw idee? Dan is dit WADT voor jou!

Onder begeleiding van een ervaren coach ga je aan de slag met het opzetten en uitvoeren van jouw project. WADT biedt begeleiding en ondersteuning in alle fasen, van het ontwerpen van een projectplan, tot het vormen van een projectgroep, tot de daadwerkelijke uitvoering.

Over Werken Aan De Toekomst
Stichting Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt jou als student of pas-afgestudeerde een platform waar je projecten kunt organiseren die jij belangrijk, leuk of leerzaam vindt. Zo kun je jouw cv aanvullen met relevante werkervaring, je netwerk uitbreiden en jezelf verder ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op jouw nieuwe baan. Tegelijkertijd bouw je aan een samenleving waar jij in gelooft.

Omdat het een vrijwillige functie betreft voor een aantal uur in de week, is het goed te combineren met een (bij)baan of studie.

Wij vragen:
- Enthousiasme, inzet en betrokkenheid;
- Teamplayer;
- Beschikbaarheid van een paar uur per week.

Wij bieden:
- De mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren professionals je eigen project te organiseren en uit te voeren;
- Werkervaring voor op je CV;
- Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
- Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team;
- Netwerk- en brainstormborrels;
- Een flinke dosis gezelligheid!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij WADT ? En wil je je egen maatschappelijke project opzetten? Neem dan contact op met Lilian Lam via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#24118
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Start-je-eigen-maatschappelijk-project/24118 om je aan te melden