Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Projectmedewerker voor Het Oogstfeest

Vacature · 4 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Catering
Deze vacature is verlopen
#25127
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-voor-Het-Oogstfeest/25127 om je aan te melden
SamenvattingIn het laatste weekend wordt er in samenwerking met Utrecht 4 Global Goals, Utrecht Natuurlijk en Slow Food Youth Network een Oogstfeest georganiseerd
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om bezig te zijn met eten? Vind je het leuk om jong en oud in aanraking te brengen met oogsten, feesten, eten en bewaren? En lijkt het je leuk om met een team van enthousiastelingen zelf een project uit te voeren? Word dan projectmedewerker bij het organiseren van Het Oogstfeest bij Werken Aan De Toekomst!

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Over Het Oogstfeest

De laatste week van september staat in het thema van De Oogstweek wat betekent dat er allerlei activiteiten georganiseerd worden in dit kader. In het laatste weekend van deze week wordt er in samenwerking met Utrecht 4 Global Goals, Utrecht Natuurlijk en Slow Food Youth Network een Oogstfeest georganiseerd. Tijdens dit feest kan er geoogst worden, gegeten worden, workshops en lezingen gevolgd worden en kan er gevierd worden. WADT organiseert in dit kader de UN Universiteit waarmee we via workshops, lezingen en activiteiten bezoekers in aanraking willen laten komen met oogstfeesten wereldwijd en kook- en conserveerkunsten van toen en nu. Samen gaan we een divers, feestelijk en lekker weekend organiseren.

We zoeken mensen die het leuk vinden om diverse kook-, eet- en feestculturen op een interessante en interactieve wijze over te brengen. Doordat Het Oogstfeest een multicultureel evenement gaat worden vragen zoeken we mensen die het leuk vinden om in andere culturen en gewoonten te duiken en die dit vorm kunnen geven binnen de UN Universiteit.

Wij vragen:

 • Enthousiasme;
 • Inventiviteit;
 • Organisatietalent;
 • Projectmatig denken;
 • Zelfstandigheid;
 • Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:

 • Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider;
 • Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen;
 • Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen;
 • Werkervaring voor op je CV;
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Reageer dan via de onderstaande knop!

Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25127
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-voor-Het-Oogstfeest/25127 om je aan te melden