Skip Sidebar

Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Eerlijk werk en economische groeiDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Projectmedewerker Tegel eruit, Plant erin

2–6 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Buiten
Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit
#25085
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-Tegel-eruit-Plant-erin/25085 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken mensen die zich kunnen vinden in dit idee en het leuk vinden om anderen bewust te maken en hen te helpen met het vergroenen van de tuin.

Uitgebreide omschrijving

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Over Tegel eruit, Plant erin
Tegel eruit, Plant erin is een project waarmee we mensen bewust willen maken van de negatieve gevolgen van betegelde tuinen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun tuin te betegelen, dit heeft echter negatieve gevolgen voor de leefbaarheid van de stad. Er is hierdoor minder biodiversiteit in de stad waardoor er ook minder insecten zijn. Betegelde tuinen kunnen voor hitte eilanden zorgen waardoor de temperatuur in de stad veel hoger wordt. En door de tegels zakt het water niet meer weg in de grond en wordt het riool bij stevige regenbuien overbelast. Van deze negatieve gevolgen willen we mensen bewust maken en ze overhalen om wat tegels eruit te halen en planten erin te zetten. Met dit laatste zullen wij hen ook helpen door hen van onderhoudsvriendelijke mooie planten te voorzien.

We zoeken mensen die zich kunnen vinden in dit idee en het leuk vinden om anderen bewust te maken en hen te helpen met het vergroenen van de tuin. We hebben mensen nodig die het leuk vinden om in een team een heel nieuw project op te zetten en uit te voeren.

Wij vragen:
– Enthousiasme.
– Inventiviteit.
– Organisatietalent.
– Goede communicatieve vaardigheden.
– Geen angst om in gesprek te gaan.
– Overtuigingskracht.
– Projectmatig denken.
– Zelfstandigheid.
– Enigszins groene vingers of affiniteit met groen.
– Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:
– Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider
– Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen.
– Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen
– Werkervaring voor op je CV;
– Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
– Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Neem dan voor 21 januari contact op met Ying Wai Cheung via onderstaande knop. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Werken Aan De Toekomst > Projectmedewerker Tegel eruit, Plant erin

Over Werken Aan De Toekomst

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast heeft WADT een uitgebreid netwerk. Samen met hen organiseren wij regelmatig uiteenlopende activiteiten of workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam, maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
2–3 uur/week
Utrecht
Per direct: Kopje koffie met gezelligheid
Iedere zondagmiddag van 13-15 uur. In de Saffier. Er wordt koffie aangeboden in de Neudezaal, er is altijd wel iets te bespreken of te doen. Voor wijkbewoners.Geplaatst door Stichting Welzijn Saffier
0–2 uur/week
Utrecht
Volunteer at Dierenweide Abstede
We are looking for volunteers to help us take care of the animals. We need people who are available at least once a week for around 1.5 hours beforeGeplaatst door Dierenweide Abstede
2 uur/week
Utrecht
Word vrijwilliger bij Dierenweide Abstede
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die helpen om de dieren te verzorgen. Die minimaal 1 x per week beschikbaar zijn ca 1,5 uur voor zonsondergang.Geplaatst door Dierenweide Abstede
2–4 uur/week
Utrecht
Tuiniers voor middeleeuwse pandhof gevraagd
Jullie zijn 2 tuin- en plantenliefhebbers en willen met ons tuinieren met bijzondere planten op een historische plek. In 2022 komen er meer plantvakken bij.

Geplaatst door Werkgroep Pandhof Sinte Marie
3–20 uur/week
Utrecht
(moes)tuinders gezocht
Hou je van buiten werken? Kom eens langs. Bij Food for Good werken we samen op de tuinderij.Geplaatst door Stadstuin Food for Good
3–16 uur/week
Utrecht
Klusser/hovenier voor de tuinderij gezocht
Kom helpen klussen op Food for Good!Geplaatst door Stadstuin Food for Good
Vind Workshops die bij jou passen
Dec2
Nieuw
Okt28
Nieuw
Workshop · 28 okt, 19:00 - 21:30
Utrecht
Taaltafel Bibliotheek Neude
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov10
Nieuw
Workshop · 10 nov, 12:45 - 17:30
Utrecht
DigiTaalvrijwilligersdag
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov4
Workshop · € 100 · 4 nov, 15:00 - 17:00
Utrecht
Verdiepende training - Succesvolle fondsaanvraag schrijven
Deze betaalde, hybride training bestaat uit 4 plenaire sessies, online trainingsmodules en individuele feedback. Het vindt in november en december plaats.Geplaatst door VC Utrecht
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)