Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Projectmedewerker Innovatief Festival

Vacature · 4 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Festival
Deze vacature is verlopen
#25212
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-Innovatief-Festival/25212 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken mensen die zich kunnen vinden in duurzaamheid en die het een uitdaging vinden om in dit kader een festival op te zetten.
Uitgebreide omschrijving

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Over het project

In samenwerking met Utrecht Natuurlijk willen wij een festival organiseren waarbij duurzaamheid centraal staat. Festivals vormen DE plek waar innovatieve en duurzame oplossingen in de praktijk getest kunnen worden om later "in het echte leven" ingevoerd te kunnen worden. We willen door middel van een festival laten zien hoe duurzame experimenten later een plek kunnen krijgen in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan thema's rond energie, afval, water verbruik en duurzaam eten.

We zoeken mensen die zich kunnen vinden in duurzaamheid en die het een uitdaging vinden om in dit kader een festival op te zetten. Je gaat in een team aan de slag om het project succesvol af te ronden en maakt daarbij kennis met de verschillende facetten van het organiseren van een festival. Als dit je aanspreekt en je niet bang bent voor een uitdaging, neem dan contact met ons op!

Wij vragen:

 • Affiniteit met duurzaamheid.
 • Enthousiasme.
 • Inventiviteit.
 • Organisatietalent.
 • Geen angst om in gesprek te gaan.
 • Overtuigingskracht.
 • Projectmatig denken.
 • Zelfstandigheid.
 • Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:

 • Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider.
 • Workshops om er achter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen.
 • Netwerk/Brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kan leggen.
 • Werkervaring voor op je CV.
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto.
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Neem dan contact op met Ying Wai Cheung via onderstaande knop. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25212
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-Innovatief-Festival/25212 om je aan te melden