Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Projectmedewerker Durf te Praten

Vacature · 3–5 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Deze vacature is verlopen
#25182
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-Durf-te-Praten/25182 om je aan te melden
SamenvattingWil jij op een ludieke manier jongeren bewust te maken van hun overmatige telefoongebruik? Word dan projectmedewerker voor het project Durf te Praten!
Uitgebreide omschrijving

Over Werken Aan De Toekomst
Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt studenten en afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Over Durf te Praten
Durf te Praten is een project waarmee we middelbare scholieren bewust willen maken van overmatig telefoongebruik. De technologie ontwikkelt zich steeds sneller terwijl wij als mens ons veel langzamer aan kunnen passen aan deze nieuwe, snelle leefstijl. De huidige generatie jongeren kent geen tijd meer zonder telefoon, en juist voor hen is het belangrijk om een balans te vinden met al deze technologie in hun leven. Onder deze groep willen we graag bewustwording creëren voor deze ontwikkelende technologie, zodat zij hier bewust mee om kunnen gaan in hun leven.

Het spel Weerwolven dient als basis voor het nieuw te ontwikkelen spel waarbij de weerwolven vervangen zijn door Facebookgebruikers, bloggers, vloggers, enzovoort. Op deze manier kunnen we leerlingen op een speelse manier om laten gaan met vragen rond het gebruik van social media. Momenteel is het spel in de experimentele testfase en zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om dit spel verder uit te werken en met ons te voorzien van een duidelijk verhaal en context.

Wij vragen:

 • Enthousiasme;
 • Affiniteit met de doelgroep;
 • Inlevingsvermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Geen angst om in gesprek te gaan;
 • Overtuigingskracht;
 • Projectmatig denken;
 • Zelfstandigheid;
 • Beschikbaarheid van 4 uur per week.

Wij bieden:

 • Begeleiding in de vorm van een procesbegeleider;
 • Workshops om erachter te komen welke kant je op wilt na je afstuderen;
 • Netwerk- en brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kunt leggen;
 • Werkervaring voor op je CV;
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Ying Wai Cheung via onderstaande knop. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25182
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Projectmedewerker-Durf-te-Praten/25182 om je aan te melden