Skip Sidebar

Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Eerlijk werk en economische groeiDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Ontwikkel je eigen workshop (projectmanagement)

4–6 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Fondsen
Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit
#25750
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Ontwikkel-je-eigen-workshop-projectmanagement/25750 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Krijg jij energie van creatief denken? Word je enthousiast van samenwerken in een gezellig projectteam? Dan zoekt WADT jou!

Uitgebreide omschrijving

Over het project

Werken Aan De Toekomst (WADT) is een maatschappelijke stichting die studenten en starters een platform aanbiedt waar zij projecten kunnen opzetten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden.  

Voor dit project zijn wij op zoek naar enthousiaste projectleden die in teamverband een informatieve workshop willen ontwikkelen. De workshop die je zult opzetten is gericht op projectmanagement en bedoeld voor alle toekomstige projectleden van WADT. Hoe zet je een succesvol project op? Waar moet je aan denken bij het maken van een concreet projectplan? Dit soort vragen zullen aan bod komen in de workshop. 

Binnen dit project geven wij jou alle ruimte voor jouw creatieve invulling. Daarnaast willen we graag inzicht hebben in de dingen die onze projectleden belangrijk vinden om van deze workshop te leren. Een kort onderzoekje onder onze (voormalige) projectleden maakt daarom ook deel uit van dit project. Vervolgens zal je de resultaten, onder begeleiding van een coach, vertalen naar een workshop. Zo doe je veel ervaring op én lever je een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van de stichting. Kortom, jouw project zal iets zijn waar je trots op kan zijn en waar de stichting en maatschappij profijt van zullen hebben!

Wij vragen:

  • Beschikbaarheid van 4-6 uur in de week;
  • Maatschappelijke betrokkenheid;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve en een zelfstandige werkhouding;
  • Een teamplayer;
  • En uiteraard.. een flinke dosis enthousiasme!

Wij bieden:

  • Een onbetaalde vrijwilligers functie en werkervaring op je CV;
  • Veel ruimte voor eigen invulling en verantwoordelijkheid;
  • Een professionele profielfoto voor op de website;
  • Gezelligheid in een enthousiast en divers team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Neem dan contact op met Judith Bel via onderstaande knop. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Werken Aan De Toekomst > Ontwikkel je eigen workshop (projectmanagement)

Over Werken Aan De Toekomst

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast heeft WADT een uitgebreid netwerk. Samen met hen organiseren wij regelmatig uiteenlopende activiteiten of workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam, maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
2–6 uur/week
Utrecht
Bestuurslid Marketing gezocht!
Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat boekwinkel Books 4 Life Utrecht goed bekend is bij boekenminnend Utrecht?Geplaatst door Books 4 Life Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurder Wijkwijzer Noordoost
Woon je in Utrecht Noordoost en wil je helpen de Wijkwijzer door te ontwikkelen naar hét informatiepunt van en voor wijkbewoners?Geplaatst door Wijkwijzer Noordoost
1–4 uur/week
Utrecht
Vacature algemeen bestuurslid Vogelopvang Utrecht
Een bestuurlijke uitdaging in Utrecht op het snijvlak van politiek, natuur, milieu en dierenbeschermingGeplaatst door Stichting Vogelopvang Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurslid
Stichting Samen Lachen Utrecht is op zoek naar versterking voor het bestuur. Geplaatst door Stichting Samen Lachen
1–4 uur/week · 4 apr 2021 – 14 nov 2021
Utrecht
Bestuurslid Intocht Utrecht
Wij zoeken een bestuurslid dat midden in het bedrijfsleven staat en daarmee de intocht ook in contact kan brengen met ondernemers en andere organisaties.Geplaatst door Intocht Utrecht
Vind Workshops die bij jou passen
Dec2
Nieuw
Okt28
Nieuw
Workshop · 28 okt, 19:00 - 21:30
Utrecht
Taaltafel Bibliotheek Neude
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov10
Nieuw
Workshop · 10 nov, 12:45 - 17:30
Utrecht
DigiTaalvrijwilligersdag
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov4
Workshop · € 100 · 4 nov, 15:00 - 17:00
Utrecht
Verdiepende training - Succesvolle fondsaanvraag schrijven
Deze betaalde, hybride training bestaat uit 4 plenaire sessies, online trainingsmodules en individuele feedback. Het vindt in november en december plaats.Geplaatst door VC Utrecht
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)