Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

(Online) Marketing- en Communicatiemedewerker

Vacature · 2–6 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25084
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Online-Marketing--en-Communicatiemedewerker/25084 om je aan te melden
SamenvattingJe bent onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van projecten bij hun (online) promotie.
Uitgebreide omschrijving

Werken Aan De Toekomst (WADT) ondersteunt afgestudeerden bij het organiseren van projecten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Ook worden ook workshops aangeboden die hen helpen bij het ontwikkelen en uitdragen van hun professionaliteit. Zo kunnen zij hun cv aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Met het bestuur werk je nauw samen en kun je jouw creatieve brein de vrije loop laten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van projecten bij hun (online) promotie en het plaatsen en verspreiden van interessante berichten/evenementen/vacatures via social media.

Als (online) marketing en communicatiemedewerker werk je onder andere aan de volgende skills:

 • Promotie
 • Schrijven van teksten
 • Externe communicatie 
 • Social media inzet

Wij vragen:

 • Een student, afgestudeerde of starter
 • Beschikbaarheid van circa 4 uur per week
 • De intentie om minimaal 1 jaar te blijven
 • Een initiatiefrijke, creatieve, enthousiaste en betrokken teamplayer

Wij bieden:

 • Werkervaring voor op jouw cv
 • Een profiel op de website met een professionele profielfoto
 • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team

Let op: het gaat om een vrijwilligersfunctie, dus er kunnen helaas geen onkosten worden vergoed.

Wil jij reageren op deze functie? Leuk! Neem contact op met Ying Wai Cheung via onderstaande knop.

Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25084
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Online-Marketing--en-Communicatiemedewerker/25084 om je aan te melden