Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Marketing- en Communicatiemedewerker voor Stichting Ruimte voor Verschil

Vacature · 4–6 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25288
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Marketing--en-Communicatiemedewerker-voor-Stichting-Ruimte-voor-Verschil/25288 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om je bezig te houden met sociale media? Wil jij je graag de kloof binnen de Nederlandse samenleving verkleinen?
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om je bezig te houden met sociale media? Wil jij je graag de kloof binnen de Nederlandse samenleving verkleinen? En wil je hierin veel vrijheid en eigen creatieve inbreng? Word dan vrijwillig projectmedewerker bij Werken Aan De Toekomst!

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt afgestudeerden een platform waarin je projecten kunt organiseren die jijzelf belangrijk, leuk of leerzaam vindt. Zo kun je je CV aanvullen met relevante werkervaring, je netwerk uitbreiden en jezelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op je nieuwe baan en tegelijkertijd draag je positief bij aan de samenleving!

Marketing- en Communicatiemedewerker voor Stichting Ruimte voor Verschil

Voor de Stichting Ruimte voor Verschil zijn wij op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker! De stichting is pas opgericht en zij willen de kloof binnen de Nederlandse samenleving verkleinen. De stichting wil van een samenleving waarin diverse groepen ‘naast’ elkaar leven naar een samenleving waarin we daadwerkelijk ‘samen leven’. Om dit te bereiken wilt de stichting dit doen via projecten op het gebied van kunst en cultuur, door bijvoorbeeld samen naar theatervoorstellingen te gaan of via museumbezoek. Omdat de stichting pas is opgericht, zijn zij op zoek naar iemand die de opzet (en voorlopig beheer) van sociale media op zich wilt nemen. Hierin heb je veel vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid voor veel creativiteit! Samen met de stichting ga je kijken hoe je hen het beste kan promoten. Alle hulp is zeer welkom!

Wij vragen:

  • Een bijna- of pas-afgestudeerde;
  • Maatschappelijke betrokkenheid;
  • Beschikbaarheid van minimaal 4 uur per week;
  • Liefst zo snel mogelijk starten, in overleg.

Wij bieden:

  • Uitbreiding van je netwerk;
  • Begeleiding door een ervaren coach van WADT;
  • Twee workshops persoonlijke ontwikkeling;
  • Werkervaring voor op je CV;
  • Een profiel met een professionele profielfoto op onze website;
  • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Neem dan contact op met Ying Wai Cheung via onderstaande knop. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25288
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Marketing--en-Communicatiemedewerker-voor-Stichting-Ruimte-voor-Verschil/25288 om je aan te melden