Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Gezocht: Workshoptrainer

Vacature · Flexibel
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25402
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Workshoptrainer/25402 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om (bijna) afgestudeerden te helpen met hun professionele ontwikkeling? Word dan Trainer bij Werken Aan De Toekomst!
Uitgebreide omschrijving

Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt studenten en afgestudeerden een platform waar zij projecten kunnen organiseren die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo kunnen zij het CV aanvullen met relevante werkervaring, hun netwerk uitbreiden en zichzelf ontwikkelen. Dit vormt een goede voorbereiding op hun nieuwe baan en tegelijkertijd dragen zij positief bij aan de samenleving!

Functie
WADT zoekt een trainer op het gebied van professionele ontwikkeling. De trainer helpt de studenten en afgestudeerden bij het ontdekken van hun eigen kwaliteiten. Ook helpt de trainer bij het bepalen van de richting die de studenten en afgestudeerden op willen in hun carrière. 

De deelnemers aan de workshops zijn projectmedewerkers die op vrijwillige basis een maatschappelijk project bij WADT opzetten. Iedere projectmedewerker krijgt de kans om een reeks van twee workshops te volgen, in een groep van circa tien deelnemers.

Wij vragen:
– Ervaring met het geven van workshops is een pré, maar geen vereiste;
– Inspirerend en motiverend;
– Maatschappelijke betrokkenheid;
– Beschikbaarheid van vier maal in het jaar;
– Intentie om een jaar te blijven.

Wij bieden:
– Werkervaring voor op je CV;
– Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
– Netwerk- en brainstormborrels waar je met andere medewerkers van WADT contact kunt leggen.

Heb je vragen of wil je reageren? Klik dan op onderstaande knop!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25402
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Workshoptrainer/25402 om je aan te melden