Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Gezocht: Projectbegeleiders

Vacature · 2–4 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25253
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Projectbegeleiders/25253 om je aan te melden
SamenvattingAls procesbegeleider krijg je dus de kans om te werken met een enthousiaste groep (bijna) afgestudeerden aan wie je je kennis kunt overdragen.
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om te werken met een groep enthousiaste afgestudeerden aan wie je jouw kennis kunt overdragen? Om mensen te adviseren en te inspireren? En wil je graag projecten begeleiden? Dan is dit WADT voor jou!

Stichting Werken Aan De Toekomst (WADT) biedt een platform aan (bijna) afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die de periode tussen hun studie en hun droombaan positief willen benutten. Bij WADT organiseren zij, onder begeleiding van een procesbegeleider, maatschappelijke projecten. Zo doen zij relevante werkervaring op, vergroten zij hun netwerk en dragen zij bij aan hun eigen ontwikkeling. Op deze manier zetten afgestudeerden zichzelf steviger in de arbeidsmarkt en leveren tegelijkertijd een positieve bijdrage aan de samenleving.

Wij zijn op zoek naar nieuwe procesbegeleiders! Als procesbegeleider begeleid je de projectgroepen binnen WADT op procesniveau. Je adviseert projectmedewerkers en staat klaar om hun vragen te beantwoorden. Daarnaast informeer je projectmedewerkers over de mogelijkheden en verwachtingen binnen WADT. Als procesbegeleider krijg je dus de kans om te werken met een enthousiaste groep (bijna) afgestudeerden aan wie je je kennis kunt overdragen. Zonder al te veel tijd te investeren kun je je expertise inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Bovendien vormt het begeleiden van een project een kans om je netwerk te verbreden.

Wij vragen:

  • Je vindt het leuk om afgestudeerden te adviseren en inspireren;
  • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten;
  • Teamplayer;
  • Beschikbaarheid van een paar uur per week.

Wij bieden:

  • Werkervaring voor op je CV;
  • Een profiel op de website met een professionele profielfoto;
  • Zelfstandig, uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast team.

Helaas kunnen wij op dit moment nog geen vrijwilligersvergoeding bieden. Uiteraard zorgen we er wel voor dat eventuele onkosten die je maakt worden vergoed.

Wil je reageren op deze vacature? Of heb je een vraag? Reageer dan via onderstaande roze knop.

Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25253
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Projectbegeleiders/25253 om je aan te melden