Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Gezocht: Penningmeester

Vacature · 5–8 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Administratie
Deze vacature is verlopen
#25622
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Penningmeester/25622 om je aan te melden
SamenvattingWerk jij graag met cijfers en is jouw administratie altijd piekfijn in orde? Krijg jij een kick van het binnenhalen van subsidies? Dan zoeken wij jou.
Uitgebreide omschrijving

Over Werken Aan De Toekomst
Wij zijn Werken Aan De Toekomst (WADT). We zijn een jonge stichting in Utrecht en we richten ons op studenten en starters. Deze groep bieden we een platform, waar zij een project kunnen opzetten. Projecten die belangrijk, leuk of leerzaam zijn – en die een maatschappelijke impact hebben. Zo werken we aan een mooie samenleving – en aan onszelf: vrijwilligerswerk bij WADT levert namelijk nieuwe vaardigheden, competenties én werkervaring op.

Over de functie
Voor het overkoepelende bestuur van WADT zoeken we een penningmeester. In deze functie maak je de begroting, beheer je de boekhouding en stel je de jaarrekening op. En samen met je bestuursgenoten werf je sponsoren en schrijf je fondsen en subsidies aan. Heb je gevoel voor cijfers, budgetten en acquisitie? Dan pas jij perfect in ons team.

Tegelijkertijd werk je aan de toekomst van WADT. In 2018 zijn we van start gegaan met een strategisch traject, waarin we de huidige positie van WADT in het vrijwilligerslandschap analyseren, evalueren en uiteindelijk stevig verankeren. Daarom zoeken wij iemand met een kritische blik, die ook wil meewerken aan dit traject.

Wij vragen:

  • Een (afgeronde) opleiding in de richting van economie, bedrijfskunde of financieel management;
  • Beschikbaarheid van ongeveer 5 à 8 uur per week
  • Intentie om minstens één jaar te blijven
  • En vooral… enthousiasme, inzet en betrokkenheid!

Wij bieden:

  • De ruimte om je financiële skills verder te ontwikkelen;
  • De kans om strategisch vorm te geven aan een jonge en dynamische stichting;
  • Werkervaring voor op je CV;
  • Begeleiding gericht op jouw (toekomstige) carrière;
  • Een flinke dosis gezelligheid in een enthousiast en divers team!

Voel jij wel wat voor deze (vrijwillige) functie? Dan praten we graag snel met je verder. Klik op onderstaande roze knop en neem contact met ons op!

We stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Deze vacature is verlopen
#25622
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Gezocht-Penningmeester/25622 om je aan te melden