Skip Sidebar

Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil ...

Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Eerlijk werk en economische groeiDuurzame steden en gemeenschappen
Deel

Bestuurslid Externe Betrekkingen

4–6 uur/week
Westerkade, 3511 HZ Utrecht, Nederland
Bestuur
Kunst & cultuurNatuur & MilieuWelzijn
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit
#25479
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Bestuurslid-Externe-Betrekkingen/25479 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werken Aan De Toekomst groeit! Daarom zoeken wij een bestuurslid Externe Betrekkingen.

Uitgebreide omschrijving

In deze rol vorm je de schakel tussen onze stichting en het bedrijfsleven. En leg je samenwerkingen met commerciële en maatschappelijke organisaties. Zo zet je Werken Aan De Toekomst steviger op de kaart. En werk je mee aan een mooie samenleving.

Over Werken Aan De Toekomst
Werken Aan De Toekomst (WADT) is een jonge stichting in Utrecht. We bieden studenten en starters een platform waar zij projecten kunnen opzetten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo ontwikkelen ze zichzelf, vullen ze hun CV aan met relevante werkervaring en breiden ze hun netwerk uit. Tegelijkertijd dragen ze bij aan de samenleving, want al onze projecten hebben een maatschappelijke insteek.

Over de functie
Vanaf 2018 willen wij sterker de verbinding opzoeken met het bedrijfsleven. Als bestuurslid Externe Betrekkingen onderzoek je daarom – samen met je bestuursleden – hoe we WADT kunnen profileren als aantrekkelijke samenwerkingspartner. Vanuit deze uitgangspositie benut je kansen voor nieuwe samenwerkingen. En behoud je de relaties met onze huidige partners. Zo zetten we WADT steviger op de kaart. En bouwen we aan een samenleving waar wij in geloven.

Het vraagstuk hoe we WADT als samenwerkingspartner kunnen profileren, is onderdeel van een groter strategisch traject. Binnen dit traject analyseren en evalueren we de huidige positie van WADT in het vrijwilligerslandschap. Met als doel om WADT uiteindelijk stevig op de kaart te zetten. Daarom zoeken wij iemand met een kritische en strategische blik, die enthousiast is over dit traject.

Wij vragen:
- Communicatie- en netwerkvaardigheden;
- Kritische blik en strategisch denkvermogen;
- Beschikbaarheid van gemiddeld zes uur per week;
- Drive om een jonge en dynamische stichting verder te brengen;
- Enige beschikbaarheid tijdens kantooruren in verband met externe afspraken;
- Intentie om minstens één jaar te blijven;
- En uiteraard.. enthousiasme, inzet en betrokkenheid.

Wij bieden:
- Werkervaring voor op je CV;
- Veel gezelligheid in een enthousiast en divers team;
- De mogelijkheid om vorm te geven aan de ontwikkeling van een jonge stichting;
- Ruimte voor persoonlijke groei op het gebied van relatiebeheer en netwerken;
- De kans om een groot netwerk op te bouwen in en rondom Utrecht;
- Veel ruimte voor eigen ideeën, inspiratie en creativiteit;
- Workshops gericht op je (toekomstige) carrière.
- Netwerk- en brainstormborrels.
- Een profiel op de website met een professionele profielfoto.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan praten we graag met je verder. Via onderstaande roze knop kun je met ons in contact komen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Hoe kom ik er?

Over Werken Aan De Toekomst

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast heeft WADT een uitgebreid netwerk. Samen met hen organiseren wij regelmatig uiteenlopende activiteiten of workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam, maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Nieuw
2–6 uur/week
Utrecht
Bestuurslid Marketing gezocht!
Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat boekwinkel Books 4 Life Utrecht goed bekend is bij boekenminnend Utrecht?Geplaatst door Books 4 Life Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurder Wijkwijzer Noordoost
Woon je in Utrecht Noordoost en wil je helpen de Wijkwijzer door te ontwikkelen naar hét informatiepunt van en voor wijkbewoners?Geplaatst door Wijkwijzer Noordoost
1–4 uur/week
Utrecht
Vacature algemeen bestuurslid Vogelopvang Utrecht
Een bestuurlijke uitdaging in Utrecht op het snijvlak van politiek, natuur, milieu en dierenbeschermingGeplaatst door Stichting Vogelopvang Utrecht
2–4 uur/week
Utrecht
Bestuurslid
Stichting Samen Lachen Utrecht is op zoek naar versterking voor het bestuur. Geplaatst door Stichting Samen Lachen
1–4 uur/week · 4 apr 2021 – 14 nov 2021
Utrecht
Bestuurslid Intocht Utrecht
Wij zoeken een bestuurslid dat midden in het bedrijfsleven staat en daarmee de intocht ook in contact kan brengen met ondernemers en andere organisaties.Geplaatst door Intocht Utrecht
Vind Workshops die bij jou passen
Dec2
Nieuw
Okt28
Nieuw
Workshop · 28 okt, 19:00 - 21:30
Utrecht
Taaltafel Bibliotheek Neude
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov10
Nieuw
Workshop · 10 nov, 12:45 - 17:30
Utrecht
DigiTaalvrijwilligersdag
Geplaatst door Taal Doet Meer
Nov25
Workshop · 25 nov, 19:30 - 20:45
Utrecht
Lezing - Rick Kwekkeboom over eenzaamheid
Herken je eenzaamheid en weet je wat je kunt doen of juist moet laten? In deze lezing neemt Dr. Ir. Rick Kwekkeboom ons mee in haar inzichten.Geplaatst door VC Utrecht
Deze vacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)