Skip Navigation
Over ons

Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & Welzijn
Deel

Bestuursleden gezocht!

Vacature · 2–8 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
Bestuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25061
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Bestuursleden-gezocht/25061 om je aan te melden
SamenvattingWil jij een waardevolle bijdrage aan de samenleving leveren en tegelijkertijd relevante werkervaring opdoen? Dan is stichting WADT iets voor jou!
Uitgebreide omschrijving

Stichting Werken aan de Toekomst, WADT, is op zoek naar enthousiaste parttime bestuursleden. Wil jij relevante werkervaring opdoen binnen een jong team en vind jij het leuk om na te denken over hoe een maatschappelijke stichting zich verder kan ontwikkelen? Houd jij van aanpakken en kan je goed samenwerken? Dan is WADT iets voor jou!

Taakomschrijving

Als bestuursleden houden wij ons naast de algemene bestuurstaken bezig met het coördineren van maatschappelijke projecten. We bieden studenten en starters een platform waar zij projecten kunnen opzetten die zij belangrijk, leuk of leerzaam vinden. Zo ontwikkelen ze zichzelf, vullen ze hun CV aan met relevante werkervaring en breiden ze hun netwerk uit. En tegelijkertijd dragen ze bij aan de samenleving, want alle projecten hebben een maatschappelijke insteek.

Wat wij vragen: 

- Flexibele beschikbaarheid van 2 tot 8 uur per week, zowel binnen als buiten kantooruren.

- De intentie om minimaal één jaar te blijven.

- Kritische blik en strategisch denkvermogen.

- En uiteraard enthousiasme, inzet en betrokkenheid!

Wat wij bieden:

- Werkervaring voor op je CV.

- De mogelijkheid om vorm te geven aan de ontwikkeling van een jonge stichting.

- Uitdagend en afwisselend werk in een enthousiast en gezellig team!

Voel jij wel wat voor deze functie? Dan drinken we graag snel een kop koffie met je! Stuur je CV en een korte motivatie via onderstaande roze knop. Heb je een vraag over de functie? Ook dan kun je een e-mail sturen of kijk op onze website.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Werken Aan De Toekomst
Bij stichting Werken Aan De Toekomst richten we ons op maatschappelijke bloei. We vormen een platform voor de innovatieve Utrechter – die ons stadsie leefbaarder, duurzamer, gelukkiger en socialer wil maken.

Werken Aan De Toekomst (WADT) is de organisatie die deze Utrechter met een maatschappelijke wens verder helpt. Wij adviseren, faciliteren, werven en begeleiden. Wij brengen een goed idee verder, tot een maatschappelijk project met impact. Dit deden we vijf jaar lang met succes en dat blijven we doen.

WADT is een jonge stichting met jonge, gedreven bestuursleden. We richten ons daarom op jonge Utrechtenaren in de leeftijd van 18 tot 35, omdat we geloven dat we hen goed kunnen begeleiden. Omdat we hen verder kunnen helpen. We vormen een talentvolle club, vol enthousiasme en diversiteit. We innoveren en richten ons op blijvende verandering. Samen is hierbij een sleutelwoord.

Eigenaarschap over jouw project
Bij WADT krijg je eigenaarschap over jouw project. Een project ontstaat bij jouw idee, dat jij vormgeeft, ontwikkelt en uitvoert. Of beter gezegd, jij en jouw projectgroep. Want werken aan de toekomst doe je nooit alleen.

WADT ondersteunt waar nodig. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om je idee concreet te maken. Of wanneer je een subsidieaanvraag indient of een communicatieboodschap wilt vormgeven. Ook kunnen we je verbinden aan partijen in ons netwerk of je de juiste tools bieden om een onderzoek uit te voeren. Kortom, we staan voor je klaar. Maar het project blijft van jou.

Dit maakt een maatschappelijk project bij WADT een uitdagend traject. Je brengt studiekennis of werkervaring in de praktijk en doet veel kennis op, in een relatief korte tijd. Je leert onderzoeken, organiseren, communiceren én samenwerken in een hecht team. Daarom werk je bij WADT niet alleen aan een mooie samenleving, maar ook aan jezelf.

Workshops en netwerken
Daarnaast werken we bij WADT met lifecoaches. Zij organiseren uiteenlopende workshops op persoonlijk en professioneel gebied, over thema’s waar jij behoefte aan hebt. Klinkt goed toch? Ook is WADT de plek om jouw netwerk uit te breiden. Met mensen van jouw projectteam maar ook daarbuiten: tijdens je project bij WADT creëren we ontmoetingen tussen de verschillende projectteams en de partners van WADT. Waardevol voor nu, én voor later.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25061
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Werken-Aan-De-Toekomst/activiteiten/Bestuursleden-gezocht/25061 om je aan te melden