Skip Navigation

WelnU

Non-profit

Over ons

WelnU geeft Nederlandse taalles aan vluchtelingen die in het asielzoekerscentrum Utrecht wonen, maar ook aan andere migranten die Nederlands willen leren. Wij geloven dat integratie vanaf dag één moet...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidEducatie
Deel

Taalcafé zoekt nieuwe coördinator!

Vacature · 4–6 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
Onderwijs
#25589
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WelnU/activiteiten/Taalcafe-zoekt-nieuwe-coordinator/25589 om je aan te melden
SamenvattingWelnU is opzoek naar een nieuwe coördinator. Je coördineert wekelijks het taalcafé en bent aanwezig bij de maandelijkse vergadering.
Uitgebreide omschrijving

WelnU geeft Nederlandse taalles aan vluchtelingen die in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wonen. Deze vacature is specifiek voor WelnU Utrecht.


Wij geloven dat integratie vanaf dag één moet beginnen, en dat kan niet zonder taal of sociaal contact. Mensen van allerlei nationaliteiten, achtergronden en niveau's, van analfabeet tot mensen die zich al aardig kunnen redden in het Nederlands, krijgen in kleine groepjes les van vrijwilligers en leren zich redden in ons land. Iedereen is welkom en meedoen is gratis. 


Als coördinator deel je de cursisten en vrijwilligers bij elkaar in, zet je de koffie en thee klaar en spring je bij waar nodig. Naast het zijn van coördinator heeft elke coördinator een kleine taak, zoals de mail in de gaten houden, werken aan nieuw lesmateriaal, de website bijhouden of berichten plaatsen op sociale media. In totaal ben je zo'n 4 tot 6 uur per week bezig met het coördineren bij één van de lensmomenten en de extra taak. Geïnteresseerden met een niet-Nederlandse moedertaal worden extra aangemoedigd om te solliciteren!


We geven op dit moment vijf lessen per week. 

Deze Taalcafés vinden plaats op:

  • maandag van 19:30 tot 21:30 uur in Restaurant Kantien
  • dinsdag van 19.30 - 21.00 uur in Kaffeetaria 
  • woensdag van 10.00 - 11.30 uur in Restaurant Kantien
  • woensdag van 19:30 tot 21:30 uur in buurtcentrum de Jager
  • vrijdagochtend vrouwentaalcafé van 10.00 tot 12.00 uur bij Plan Einstein.


Lijkt het je leuk om als coördinator bij WelnU aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met motivatiebrief en CV via onderstaande roze knop en we nemen contact met je op!


X

Team WelnU

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > WelnU > Taalcafé zoekt nieuwe coördinator!
Over WelnU
WelnU geeft Nederlandse taalles aan vluchtelingen die in het asielzoekerscentrum Utrecht wonen, maar ook aan andere migranten die Nederlands willen leren. Wij geloven dat integratie vanaf dag één moet beginnen, en dat niet kan zonder taal of sociaal contact. Mensen van allerlei nationaliteiten, achtergronden en niveau's, van analfabeet tot mensen die zich al aardig kunnen redden in het Nederlands, krijgen in kleine groepjes (2-5 personen) les van vrijwilligers en leren zich redden in ons land. Iedereen is welkom en meedoen is gratis. We kunnen je hulp als vrijwilliger altijd goed gebruiken.

We werken met een simpele lesmethode, per keer werk je een lesbrief door. Je hebt geen ervaring nodig, het wijst zich meestal vanzelf en anders zijn wij er altijd om je te ondersteunen. Lijkt het je leuk om het een keertje te proberen, dan horen we dat graag!

We geven op dit moment vijf lessen per week.
·
#25589
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WelnU/activiteiten/Taalcafe-zoekt-nieuwe-coordinator/25589 om je aan te melden