Skip Navigation
Over ons

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Help ons mee als Winkelmedewerker

Vacature · 8–16 uur/week
Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Netherlands
#25077
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Winkelmedewerker/25077 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om onze winkel in te richten met elektronica, vintage meubels, kleding en accessoires en sta je graag klanten vriendelijk te woord?
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om onze winkel in te richten met elektronica, vintage meubels, kleding en accessoires en sta je graag klanten vriendelijk te woord? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:

 • Een leuke werkplek met geweldige collega’s en een gezellig team
 • Een luisterend oor en anderen die ook graag hun verhaal met jou willen delen
 • Het werken aan een mooiere wereld. Onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu
 • Een inspirerende werkplek, waar iedereen welkom is en tot zijn recht komt
 • De mogelijkheid om te groeien en leren, je kracht te ontdekken en je talent te benutten
 • Maatwerk en oog voor wat je kan en wil. Jouw wensen staan centraal
 • Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

 • Sorteren en prijzen van binnengekomen goederen.
 • Goederen een mooie plek geven in de winkel.
 • Helpen van klanten om de gevraagde artikelen te kunnen vinden in de winkel.
 • Zorgen voor een goede uitstraling/presentatie van de artikelen in de winkel.

WE VRAGEN:

 • Graag minimaal 8 uur per week
 • Actieve en enthousiaste inzet met een glimlach
 • Een praktische en klantgerichte instelling, of bereid om dat te leren
 • Bereidheid om samen te werken met anderen en service te geven aan klanten
 • Jezelf zijn, dat is het belangrijkste

HOE KAN EEN DAG ALS WINKELMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?

Om half 10 begint jouw dag bij Wawollie. Je hangt je jas op, neemt een kopje koffie/thee en neemt met je collega door wie vandaag welke afdeling doet. Vandaag zorg jij ervoor vandaag dat de meubel- en kinderafdeling er piekfijn uitzien en je collega gaat aan de slag bij de kleding en brocante. Je wandelt de winkel in en zet de meubeltjes netjes neer, hangt de schilderijtjes recht en ruimt verdwaalde spullen op. Om 10 uur openen de deuren en de eerste klanten druppelen binnen. Je krijgt direct de vraag of de rode bank thuisbezorgd kan worden en of er nog meer kinderboxen op voorraad staan. Je beantwoord de vragen en zorgt dat de planning transport de bank reserveert en in de agenda zet om thuis te bezorgen.

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Na de pauze het magazijn in om te kijken welke artikelen de winkel in kunnen. Je vindt mooi speelgoed en een eettafel set, samen met een collega zet je de producten in de winkel.

Na je ruime pauze om half 2 ga je door met het inrichten van de winkel met nieuwe artikelen uit het magazijn. Producten die al een lange tijd in de winkel staan haal je uit het assortiment of zet je in de uitverkoop. Tussendoor help je een klant door hem/haar naar de juiste afdeling te wijzen en eventuele vragen te beantwoorden. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna het magazijn opruimen en goederen sorteren. Na een dag hard werken en lachen met je collega’s stap je om 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten blij mogen maken en de winkel prachtig ingericht.

Lees het verhaal van Welmoed, vrijwilliger bij Wawollie: https://www.wawolliekringloop.nl/nieuws/vrijwilliger-welmoed-aan-het-woord  

IETS VOOR JOU?

Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als winkelmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.

Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Reageer via onderstaande link. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wawollie Kringloop Utrecht
Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN

Bij Wawollie’s koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom.

We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.

WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN

Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

GOED BEREIKBAAR

Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.
#25077
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Winkelmedewerker/25077 om je aan te melden