Skip Navigation
Over ons

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Help ons mee als Medewerker Kledingafdeling

Vacature · 4–8 uur/week
Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Netherlands
Creatief
#24307
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Medewerker-Kledingafdeling/24307 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om onze ruime kledingafdeling in te richten en mooie combinaties te maken van alle binnengekomen kleding. Laat het ons weten!
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om onze ruime kledingafdeling in te richten en mooie combinaties te maken van alle binnengekomen kleding. Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:

 • Een leuke werkplek met geweldige collega’s en een gezellig team
 • Een luisterend oor en anderen die ook graag hun verhaal met jou willen delen
 • Werken aan een mooiere wereld. Onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu.
 • Gevarieerd werk. Jouw wensen staan voorop en er is ruimte om te groeien en leren.
 • Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.
 • Persoonlijke begeleiding

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

 • Sorteren en prijzen van binnengekomen kleding, schoenen en accessoires..
 • Kledingstukken mooi etaleren in de winkel.
 • Klanten helpen bij hun zoektocht naar passende kleding.

WE VRAGEN

 • We zoeken collega's op de woensdag, vrijdag en in het weekend.
 • Actieve en enthousiaste inzet met een glimlach
 • Een praktische en klantgerichte instelling, of bereid om dat te leren
 • Bereidheid om samen te werken met anderen en service te geven aan klanten
 • Jezelf zijn, dat is het belangrijkste

HOE KAN EEN DAG ALS MEDEWERKER KLEDINGAFDELING BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?

Om half 10 wandel je het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met je collega’s en drinkt samen een kop koffie (of thee). In het magazijn staan zakken vol nieuw binnengekomen kleding. Je gaat aan de slag en sorteert de kleding op maat en verkoopbaarheid. Je vindt een paar stoere laarzen en een vintage jas. In je hoofd bedenk je al dat deze twee een mooie plek krijgen in de winkel. Met een rek vol kleding, accessoires en schoenen wandel je de winkel in. Op de kledingafdeling krijgt alles een plek en de laarzen en vintage jas worden op een mooie plek geëtaleerd. 

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je hoe je weekend was en waar je tegenaan loopt. Terug de winkel in om te kijken of alles nog netjes hangt. Een dame vraagt je om hulp bij het vinden van een jasje (laat je nou net een hele mooie hebben gezien) en geeft haar een tip over bijpassende laarzen.

Om half 2 houd je uitgebreid pauze en luister je naar de verhalen van je collega’s. Na de pauze ga je door met het uitzoeken van kleding en het inrichten van de winkel. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken. Nog even de vloer vegen tussen alle kleding en de schoenen netjes zetten en de dag is alweer voorbij. Om 18:00 uur wandel je met je collega naar je fiets 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten kunnen helpen en kunnen bijkletsen met je collega’s.


IETS VOOR JOU?

Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als medewerker van de kledingafdeling. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.

Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Reageer via onderstaande link. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Wawollie Kringloop Utrecht > Help ons mee als Medewerker Kledingafdeling
Over Wawollie Kringloop Utrecht
Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN

Bij Wawollie’s koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom.

We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.

WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN

Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

GOED BEREIKBAAR

Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.
·
#24307
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Medewerker-Kledingafdeling/24307 om je aan te melden