Skip Navigation
Over ons

Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID ...

Milieu & DuurzaamheidKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Help ons mee als Magazijnmedewerker

8–16 uur/week
Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht, Netherlands
Ander werk
Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
#24154
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Magazijnmedewerker/24154 om je aan te melden
SamenvattingSteek jij graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om tweedehands artikelen op de juiste waarde te schatten? Reageer dan nu.
Uitgebreide omschrijving

Steek jij graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om tweedehands artikelen op de juiste waarde te schatten? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:

 

 • Een leuke werkplek met geweldige collega’s en een gezellig team
 • een luisterend oor en anderen die ook graag hun verhaal met jou willen delen
 • het werken aan een mooiere wereld. Onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu
 • een inspirerende werkplek, waar iedereen welkom is en tot zijn recht komt
 • een mogelijkheid om te groeien en leren, je kracht te ontdekken en je talent te benutten
 • maatwerk en oog voor wat je kan en wil. Jouw wensen staan centraal
 • Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan

 

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

 • Aannemen van goederen (meubels, elektronica, kleding etc.)
 • Inschatten of de goederen verkoopbaar zijn en testen of het artikel werkt en compleet is.
 • Sorteren en prijzen van binnengekomen goederen.
 • Het magazijn schoon en overzichtelijk houden.

WE VRAGEN

 • Graag minimaal 8 uur per week
 • Actieve en enthousiaste inzet met een glimlach
 • Een praktische en klantgerichte instelling, of bereid om dat te leren
 • Bereidheid om samen te werken met anderen
 • Jezelf zijn, dat is het belangrijkste

HOE KAN EEN DAG ALS MAGAZIJNMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?

Om half 10 loop je samen met je collega’s het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met een kop koffie (of thee) in je hand en opent de grote schuifpui om nieuwe goederen aan te kunnen nemen. Mevrouw van Zanten komt aanrijden met zakken speelgoed, een salontafel en twee schemerlampen. Je neemt de goederen aan en praat even bij met mevrouw van Zanten en bedank haar hartelijk. Alle spullen zet je binnen in het magazijn waar je collega alles sorteert op prijs en kwaliteit.

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Terug het magazijn in, deze keer ga jij de producten sorteren. De schemerlampen van mevrouw van Zanten zijn mooi maar moeten getest worden door je collega’s op de elektronica afdeling. De zakken speelgoed pak je uit en sorteer je op kwaliteit.

Na je ruime pauze om half 2 neem je plaats aan de altijd gezellige ‘prijstafel’ en beoordeel je het speelgoed met een prijs. Ook kussenhoezen, salontafels en lampen komen voorbij. Alles geef jij, soms in overleg met je collega, een prijs. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna het magazijn opruimen en goederen sorteren. Na een dag hard werken en lachen met je collega’s stap je om 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer een hoop mensen (en dieren) blij kunnen maken.


IETS VOOR JOU?

Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als magazijnmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.

Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Reageren kan via onderstaande link. 

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wawollie Kringloop Utrecht
Wawollie Kringloop is een open, eerlijke en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier en milieu. Recycling van producten om te verkopen voor dierendoelen is daarvoor de basis.

DUURZAAMHEID EN SAMEN WERKEN

Bij Wawollie’s koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven, werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking. Ook mensen zich eenzaam voelen of wat om handen willen hebben zijn welkom.

We brengen mensen samen en helpen hun kracht te ontdekken en talenten te benutten.

WIJ STEUNEN GOEDE DOELEN

Samen met een team vrijwilligers, werkwillenden en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten. Kosteloos halen we tweedehands spullen bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. Met de opbrengsten steunen we samen goede dierendoelen.


WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

We zijn we hard op zoek naar mensen die zich nuttig willen maken voor mens en maatschappij!

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft. Jong of oud, arm of rijk en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

GOED BEREIKBAAR

Wawollie Kringloop Utrecht bevindt zich op Lage Weide en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Meern.
·
#24154
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wawollie-Kringloop-Utrecht/activiteiten/Help-ons-mee-als-Magazijnmedewerker/24154 om je aan te melden