Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Filosofie maatje gezocht

Vacature · 2–4 uur/week
Stroyenborchdreef 12, 3562 GN Utrecht, Nederland
RedeneringPraten met anderenLuisteren
6 plaatsen over.
#27169
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Filosofie-maatje-gezocht/27169 om je aan te melden
SamenvattingVoor ons filosofie groepje zoeken we iemand met kennis en input om deze groep te helpen met structuur en begeleiding in de gesprekken en wekelijkse bijeenkomst.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
·
6 plaatsen over.
#27169
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Filosofie-maatje-gezocht/27169 om je aan te melden