Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Begeleider Computerles (Den Dolder)

Vacature · 4–8 uur/week
Eikenpage 6, 3734 AC Den Dolder, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#23705
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Begeleider-Computerles-Den-Dolder/23705 om je aan te melden
SamenvattingWij3.0 zoekt een begeleider die cliënten wil helpen (groep van maximaal 4) bij het volgen van een individueel lesprogramma.
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

WIJ 3.0 is begin 2015 ontstaan uit een fusie van Altrecht Talent, GIDS en Wijkbedrijf Utrecht. WIJ 3.0 is er voor dagbesteding, toeleiding naar werk en onderwijs, trainingen en coaching. Dit aanbod is er voor mensen die vanwege verstandelijke, lichamelijke, psychische en/of sociale problemen moeite hebben met een actieve deelname aan de samenleving. Ons doel is cliënten meer grip op hun leven te laten krijgen om zo toe te werken naar maatschappelijk herstel. WIJ 3.0 activeert, begeleidt en maakt. We activeren door een aanbod van sociale activiteiten en werkactiviteiten. We begeleiden mensen die werkloos zijn via trajecten naar werk en opleiding en bieden verschillende trainingen aan. We maken diverse producten en leveren uiteenlopende diensten aan een breed palet van klanten. We hebben diverse locaties in de provincie Utrecht, en dus ook in Zeist en in Den Dolder.


Werkzaamheden

 - cliënten (groep van maximaal 4) begeleiden bij het volgen van een individueel lesprogramma

 - de werkzaamheden vinden plaats op locatie Willem Arntsz Hoeve (Den Dolder)

 

Wij vragen

 - kennis Windows, Microsoft Office, ECDL, enz.

 - continuïteit

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Den Dolder > Den Dolder Activiteiten > WIJ 3.0 > Begeleider Computerles (Den Dolder)
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#23705
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Begeleider-Computerles-Den-Dolder/23705 om je aan te melden