Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Bewoners begeleiden bij de veilige ontmoeting met hun naasten?

Vacature · 1–6 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23731
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Bewoners-begeleiden-bij-de-veilige-ontmoeting-met-hun-naasten/23731 om je aan te melden
SamenvattingGezonde bewoners begeleiden van en naar de quarantainer, een cabine waar zij (gescheiden door een glazen wand) hun naasten kunnen ontmoeten.
Uitgebreide omschrijving

Binnenkort gaan we van start met het creëren van ontmoetingen tussen onze (gezonde) bewoners en hun familie/mantelzorgers. Veel bewoners én familie kijken al wekenlang uit naar het moment waarop zij hun naasten weer even in het echt kunnen zien. Wij zoeken vrijwilligers die op afgesproken tijden onze bewoners willen begeleiden naar de quarantainer, een ruimte die, door een glazen scheidingswand, deze ontmoetingen mogelijk maakt.

Uiteraard staat de gezondheid van zowel bewoners als vrijwilliger voorop. De bewoners met Corona en Coronaklachten bevinden zich op een aparte afdeling waar je als vrijwilliger niet komt. Bewoners die verdacht zijn van Corona moeten in hun eigen appartement blijven en kom je niet tegen in het gebouw. Wel zul je wellicht andere bewoners van Zuylenstede tegenkomen. Maar ook hier gelden de regels die landelijk gelden. Ook zijn er zijn afspraken voor het lift gebruik; max 2 personen in de lift. In principe kan je afstand bewaren. Er zijn mondkapjes en beschermende kleding beschikbaar, mocht je daar gebruik van willen maken. Hoe vaak en hoe lang je dit wil doen, spreken we samen af.

Mocht je interesse hebben in deze vrijwilligersfunctie en zelf niet tot een risicogroep behoren, laat dan een berichtje achter.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Bewoners begeleiden bij de veilige ontmoeting met hun naasten?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23731
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Bewoners-begeleiden-bij-de-veilige-ontmoeting-met-hun-naasten/23731 om je aan te melden